Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciekać?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca spotykam się z pewnym facetem. Jest miły, szarmancki i do rany przyłóż. Jednak pali się we mnie ostrzegawcza randka. Strasznie źle się wypowiada o swojej byłej dziewczynie, ubliża jej, teksty poniżej krytyki. Nie znam jej osobiście, ale mamy wspólnych znajomych i ma wśród nich dobrą opinię. Ostatnio wybraliśmy się na spotkanie ze znajomymi. W tym samym miejscu była również była. Mój randkowicz na jej widok powiedział do swojego kolegi : o patrz ten kurwiszon tutaj jest! Popieprzona! Dziewczyna to słyszała, bo się odwróciła, ale nie zareagowała. Ja natomiast poczułam nieziemski wstyd, poczułam się zażenowana jego zachowaniem. Czuję niesmak, chyba nie mam ochoty więcej się z nim widywać. Co sądzicie? Dla mnie bez względu na powody, dla których zakończyło się relację, nie należy zachowywać się prostacko. Co byście zrobiły?

Gość gość
spieprzaj gdzie pieprz rośnie. Cham to cham nic go nie zmieni:O

Gość gość
Uciekać i spodziewać się podobnych tekstów pod swoim adresem.

Gość gość
jak to mówiły moje koleżanki z pracy ,,na chama trzeba chama'' jedna osoba przemilczy jak ktoś ją obraża inna nie,przeważnie jeśli obrażasz kogoś i nie robi odwetu to robi się tej osobie głupio i przestaje ,pozostają jeszcze 100% śmiecie które wyzywają bez przerwy pomimo że ktoś ich ignoruje

Gość gość
Pomyślcie jak musiała się czuć jak kilka osób głośno się z niej nabijało w miejscu publicznym, zrobiło mi się jej żal i po części żal samej siebie, że z nim przebywam. Oczywiście reszta towarzystwa wesoło rechotała przy jego akompaniamencie... :S Co do tego, że mnie podobny los spotka...tyle stracił w moich oczach, że jego opinia na mój temat za bardzo mnie nie ruszy.

Gość gość
Ja raczej odpowiadam ogniem na ogień, ale moja koleżanka miała podobnie. Były facet pomimo jej ignorancji cały czas ją obrażał. Finał był prosty. Koleżanka się wyleczyła i zakochała w porządnym, a burak siedzi sam.

Gość gość
powiem ci że nie ważne co ona zrobiła facet z klasą nawet słowa by nie powiedział tym bardziej że obecnie powinien byc zakochany w tobie i uznawac że to dobrze się stało że sie z poprzednią rozstał. Widac mu nie przeszło skoro tak jadem pluje. To kiolejny sygnał że nie warto z nim być.

Gość gość
smacznego

Gość gość
Sytuacja miała miejsce wczoraj, więc długo za parę z nim nie uchodziłam...

dlatego twoja intuicja bardzo mądrze ci podpowiada...nie jest wart nikogo...żadnej kobiety. Czesto ignorujemy podszepty intuicji i szukamy racjonalnych wytłumaczen. A Twoja dusza czuje i wie...sta masz dylemat. Wycisz sie włacz muzykę przestan myśleć a wtedy podświadomośc bedzie wiedziała czego ci trzeba bo to ona widzi twoją drogę...nie ignoruj sygnałów

Gość gość
Dla mnie przez ten miesiąc był w porządku, ale mam już swoje lata, wiem jak faceci potrafią czarować byle zdobyć kobietę. Sama również przechodziłam to nie raz. Może i dobrze, że nie jestem w nim zakochana, jedynie byłam zauroczona, że tak wcześnie wyszło szydło z worka. Człowiek kulturalny jest kulturalny w każdej sytuacji. Różnie się przeżywa rozstania, czuje się wściekłość, my kobiety również psioczymy swoim przyjaciółkom na facetów, ale to aż mnie przerosło. Spojrzałam na niego przez zupełnie inny pryzmat niż do tej pory.

Gość gość
uciekaj związał Cię ktoś ?

Gość gość
Pytam o zdanie, rozmawiam. Temat dość ciekawy, bo często obecne twierdzą, że byłe są niedobre.

Gość gość
To az wzruszajace jak bardzo sie przejmujesz losem tej bylej. Prawdziwa samarytanka. A ja powiem tak: nie ma dymu bez ognia. Znajomi nie byli z ta dziewczyna sam na sam wiec ich opinia nie bedzie obiektywna. Mysle ze ta dziewczyna musiala byc wyjatkowo podla dla tego faceta ze tak sie o niej wyraza. Co zrobisz Ty to Twoja sprawa. Nie chcesz z nim byc to przeciez na sile nikt Cie nie bedzie trzymac. Ale jego koledzy na pewno powinni pomyslec czy warto wiazac sie z taka jak ta jego byla bo moze sami tez kiedys beda o niej mowic to samo.

Gość gość
Uciekaj dziewczyno to hamisko . I przygotuj sie na to , ze i pod twoim adresem moga pasc takie epitety . Nie marnuj sobie na takiego zycia.