Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nvidia24

Czy możliwa jest ciąża ?

Polecane posty

Witam ! Dręczące ciągle pytanie skłoniło mnie aby założyć ten post . Wiele czytałam na internecie i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na swój przypadek , a więc przechodzę do sedna sprawy . Zacznijmy od tego iż mam 17 lat i nie tak dawno przeżyłam swój pierwszy raz . A więc 9 lipca odbył się mój pierwszy stosunek ( oczywiście z prezerwatywą ) , a 14 dostałam miesiączkę . Tak jak zawsze trwała ona 6-7 dni . Po tym zdarzeniu wydawało mi się , że kwestia tego czy jestem w ciąży jest rozwikłana , ale teraz pytanie nawróciło . Dlaczego ? Ponieważ przyszedł czas na następne miesięczne krwawienie . Tym razem zaczęło się ono 7.08 . Pierwszego i drugiego dnia była obecna ciemna , brunatna krew , ale nie było jej dużo . Natomiast już później zaobserwowałam tylko brązowe zabrudzenia na podpasce . Dziś już prawie nic nie ma , ale przy podcieraniu zauważyłam , że na papierze jest trochę przeźroczystego śluzu tak jakby z odrobiną krwi . Stąd moje pytanie . Czy mogę być w ciąży ? Czy jest wgl taka możliwość ? Chcę dodać , że miesiączki mam nieregularne . Proszę o szybką odpowiedź . Z góry dziękuję :)

Gość gość
po co zakładasz kolejny temat? nie jesteś w ciaży