Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przemyślenia po toksyczenej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Od małego żyłem mitem "tej jedynej". W końcu poznałem dziewczynę z którą chciałęm być juz zawsze. Zwiazek trwał 3 miesiace. W tym czasie byłem bluzgany, terororyzwany i zdradzany. Wszystko wyszło później. Dziewczyna bluszcz mnie osaczyła i wykorzystywała, zbluzgała setki razy grożąc że zniszczy mi życie. Po miesiacu chciała wrócić i za wszystko przeprosiła. Myslałem że się zniemiła ale po tygodniu zdradziła mnie w klubie. Półtora miesiaca starań o to żeby wróciła przeleciało im przed oczami. Potem usłyszałem paręnaście bluzgów i śmiechów że jestem frajerem i idiotą i że możemy być przyajciółmi. Kochała się ze mna a dwa dni później rzuciła i pojechała do byłego który miał ją w d***e i rzucił prze fb. Zdradzała mnie z nim co opowedziała ze szczegółami, po dwóch tygodniach on też ja rzucił bo mu się znudziła. Teraz cierpię bo moje starania i wszystko co dla niej robiłem nie miało sensu i zostało zdeptane i wyrzucone do kosza. Wybaczałem jej wiele i liczyłem że ona to doceni a zostałem potraktowany jak zabawka. Teraz nie chcę z nikim być, kobiety wzbudzaja we mnie odrazęi niesmak. Myślałem że trafiłem na anioła okazało się że gorszej spotkać nie mogłem. Teraz nie chcę juz z nikim być, tylko one night stand, nic wiecej.

Gość gość
Samo zycie. Tez przez to przeszlem. Dziewczyna szanuje dopiero gdy ja traktujesz jak szmate

Gość gość
Myślę, że ją były potraktował jak gówno, to ona w odwecie potraktowała tak Ciebie. Nie jest normalna, ale nie skreślaj wszystkich dziewczyn. Znajdziesz taką, dla której będziesz wszystkim, tylko nie zamykaj serca na miłość przez jedną głupią dziewczynę.