Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z moim okresem

Polecane posty

Gość gość

na 95 procent nie moze to byc ciaza, ale drugi dzien mi sie spoznia okres. upalow nie ma, wielkich stresow nie bylo:/ co to moze byc. juz mam objawy jak na okres - bolace piersi, szyjka nisko, uczucie jakby cos lecialo i nic:/

Gość gość
Lada dzien będzie ;) gorąca kąpiel Cię rozluźni ;) czasem ma prawo sie przesunąć skoro wykluczylas ciąże

Gość gość
mam nadzieje, wzielam wczoraj dwie nospy nawet ale nic, a zazwyczaj pomagalo

Gość gość
Chore jesteście, okres się przesuwa, czego panikujesz głupia babo. Nażryj się aspiryny i poleż w gorącej wodzie, skoro tak lubisz mieć okres :O

Gość gość
mam nadzieje, moze i chora jestem ale zazwyczaj mam regularnie okres;/

Gość gość
i nic brzuch kluje a jak nie bylo okresu tak nie ma;/

Gość gość
dostalam wczoraj dziwnego plamienia, dzis jest krew ale praktycznie nie leci co moze chodzic

Gość gość
zazwyczaj mam obfite dosc miesiaczki, miesiac temu tez sie zaczelo od plamienia ale na drugi dzien miaalm juz normalne krwawienie, zrobic test??:/

Gość gość
A ja nie dość ze miałam ostatni okres obfity to teraz kiedy przypada mi owulacja i mam plakietkę takie lekkie juz 3 dzien.

Gość gość16677
a co to za plakietka;p

Gość gość
Rób test

Gość gość
Nie plakietkę tylko plamienie miało byc. Ale nie takie razowe tylko normalne tzn normalna krew.

Gość gość
kupie sobie test faktycznie bo osiwieje. a co do plamienia w trakcie owulacji to nie mialam nigdy czegos takiego, ale raz kiedys chyba moze sie zdarzyc. martwi mnie ten okres, ktos mial cos podobnego i niekoniecznie byla to ciaza;p?

Gość gość
Dziękuje autorki za odpowiedz. Słuchaj, nie denerwuj sie, bo tym sobie jeszcze bardziej psujesz ten okres. Luz blues. Teraz jest goraco, okres sie pierdziela. Ja niedawno miałam dwa tygodnie prawie okres, potem kolejny nadzwyczaj obfity i teraz to plamienie i zwalać na pogodę bo u mnie jest cały czas goraco. Wiec Wyluzuj i poczekaj. A jak bardzo sie martwisz to kup tem test, ale chyba z nim tez trzeba troche przeczekać.