Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laski pomóżcie prosze.

Polecane posty

Gość gość

Witam kobiety na tym forum i chciałaby zapytać o pewna rzecz. Otóż dostałam pracę w markecie przy wykładaniu towaru i mam pytanie czy któraś z Was tez tak pracuje? Czy to ciężka praca czy dam rade te 8 godzin5 dni w tygodniu przewalać towary? To raczej nie będzie chyba pożywka typu jogurty makarony itp. tylko jakieś stoisko AGD RTV a jak wiadomo to ciężkie sprzęty np. mikrofalówki itp. Czy dam rade według was? Przyznam ze mam problemy z kręgosłupem może nie takie poważne ale częste dosyć i nie wiem czy dzięki temu ze będę miała więcej ruchu to mi się poprawi czy raczej będzie mnie bolało jeszcze bardziej. Wiadomo taka praca to ciągły ruch wiec nie ma mowy o siedzeniu gdzieś w kacie i odpoczynek. Proszę o poradę najlepiej kobiety które w ten sposób pracują lub pracowały, na pewno tu takie są.

Gość gość
jak na 8 godzin to nie będzie tylko samo wykładanie ale np. układanie już wyłożonych albo przekładanie całych ekspozycji albo zabawa z zamianą cen albo wędrówki z jednego końca hali na drugi z 50cioma wózkami