Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteście za uprawianiem sexu w ciąży ja uważam ze szkodzi

Polecane posty

Gość gość

Ja nie uprawiam. Z mężem juz sie i to kloce a to dopiero 4 miesiąc. Moja siostra powiedziała ze uprawiala od początku do porodu . Uwazam to za bue normalne. Jakie potem dzidzi ma wspomnienia? Ze tata cos wkladal co go kulo? Ze to co bylo? Spyta w wieku 7lat. Nie normalne te szurniete matki. Dzieci krzywdza a potem dziwia sie ze gey albo lesba. Zgadzacie sie ze mna mądre mamy?

Gość gość
tak, tak, pamiętaj że myślenie też szkodzi. :D

Gość gość
Prowo. Nie ma aż tak głupich kobiet nawet tu na kafe

Gość gość
Jakie k***a prowo szurnieta babo widac ze i ty jesteś zbok jak 11 miesięcy nie mozesz wytrzymać ! ! Poczytaj w google na szczęście jest więcej takich mądrych kobiet jak ja. Ktorym zalezy na normalnym dziecku a nie hetero.

jeżeli ciąża jest niezagrożona, to czemu nie. Trzeba być trochę ostrożniejszym tylko.

Gość uyjyujy
Prowo, ale pasuje treścią do żałosnego słownictwa (owe "kulo" i podobne). Podnoszę!

Gość gość
Ja nie uprawialam od 6 miesiaca do porodu a po porodzie do 12 miesięcy bo piersia karmilam.

Gość bekaZwas
Oj tam oj tam, jak tatuś zapuka to mu malec otworzy na herbatke zaprosi co się martwisz :D po porodzie będzie mieć lepszy kontakt z tatusiem przynajmniej :D

Gość gość
prowo -10 000/10

Gość gość
A ja w 8/9 mc nie. Jak sie dzircko urodzilo to spalo ze mna do 2, 5 lat a maz przez to na materacu wiec rzadko wtedy. Dzircmo dla mnie najważniejsze

Gość gość
Nie szkoda wam dzieci? Ja nie uprawiam a po porodzie musze dojsc do siebie. Mezowi jak nie pasuje niech leci do mojej siostry tez puszczalska jak wy. W ciazy i sie ***** majac gdzies dziecko.

Gość gość
Nie jesteś sama kochana. One sa ulombe i nie rozumieją. Ja od dwóch kresek nie uprawiam. Dziecko ma 3 lata idzie do przedszkola jest samodzielne wiec dopiero planuje zaczac we wrześniu ponowne współżycie. Maz straszyl ze zdradzi ale tak tylko gadal. Nie daj sie!!!! Im nas więcej tym lepsze pokolenie.

Gość gość
Nieeeeeee