Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice z klifu szkoda mi ich dzieci wróca do polski

Polecane posty

Gość gość

I przej***** dzieciństwo w ubogim kraju :-( szkoda rodziców . Kondolencje.

Gość gość
a mi nie szkoda tych pojebanych rodziców tylko ich dzieci. Przez głupotę rodziców mają spieprzone zycie. Kurwa fotek im się zachciało z mordami swoimi:O Ich poziom intelektualny musiał być zerowy

Gość gość
te bachory maja geny robiacych dziubaski do slit foci na fejsika nic madrzejszego z nich nie wyrosnie

Gość gość
Wy jesteście normalne? Mamy do czynienia z tragedią, nieważne w jaki sposób umarli ci rodzice, przypadek, pech, tez ich głupota ale tak chamsko się wypowiadać takim słownictwem? Co, lepiej wam teraz ze nabluzgalyscie na nieżyjących rodziców i te biedne dzieci? Musicie być strasznie głupie, idiotki z was. I po co zakładać taki durny temat. Żal dzieci, żal rodziców. Przestroga dla innych.

Gość bekaZwas
Spoko luz oto kafeteria tutaj obraża się wszystkich i wszystko , profanum 100% , wszystko aby zakompleksione niewyzyte userki poczuly się lepiej :D Hej userko kafeterii czujesz się źle, nazwij sierotę bachorem z genami idiotów a poczujesz się kimś!!! Twoje geny są przecież tak idealne jak widać na załączonym obrazku!

Gość gość
szkoda dzieci ale ich mi nie szkoda właśnie. Jakby nie mieli dzieci to w sumie nawet dobrze by się stało, natura eliminuje słabszych, ewentualnie najwięksi idioci eliminują się sami jak właśnie to małżeństwo:O I nie, nie wyzywam się na kimś na forum, ale ogarnijcie to trochę, bo ta historia wygląda tak: dwójka dorosłych ludzi w towarzystwie dzieci stanęła na brzegu klifu by cyknąć sobie fotkę we dwójkę tzw. słit focię bądź selfie (fachowa nazwa robienia debilnych zdjęć) i spadli. Dlaczego spadli? Bo chcieli zrobić dziubki do aparatu fotograficznego:O Brzmi tragicznie? Nie, brzmi jak z komedii o idiotach, niestety tu były dzieci, więc tak zabawnie już nie jest.

Gość bekaZwas
Twoja teoria ewolucji czyli fakt, ze idioci sami siebie wyeliminuja jest mylny. Wy jesteście idiotkami a ciągle zyjecie :D. Tylko idiota tak bluzga na martwych. Badum c!

Gość gość
Jest taki program śmierć na 1000 sposobow rodzice od samojebek idealnie sie w kanon wpasowali ;)

Gość gość
bekaZwas tobie też wielu lat życia nie wróżę poziom ten sam jak i tych rodziców o czym świadczy idiotyczny tekst "badum":O Uważaj podczas robienia słit foci, bo ich historia jest dla takich jak ty ostrzeżeniem. Możesz sobie nawet wmówić, że zmarli w słusznej sprawie- ostrzegając pokolenie słit fotowców:D

Gość gość
w smierc na 1000 sposobow az takich debili nie pokazuja :classic_cool:

Gość bekaZwas
Wow gościu ale mi pojechalas o rany jak ja zasne och nie!!! :D odezwala się inteligentna pani która ma ucieche bluzgajac na zmarłych. Badum c do kwadratu :D

Gość gość
Ooo, inteligentna userka roszyfrowała userkę o nicku bekaZwas :D badum tsss :D

Gość bekaZwas
Badum tss do sześcianu wow:D Jak ja kocham takie tematy!! Hej userki wykorzystajmy czyjąs tragedie aby dowieść naszej elokwencji!!! OH yeah!!

Gość gość
bekaZwas jestes debilem czy p******* ?

Gość gość
To tragedia ale dosyc zabawna

Gość gość
A co to Badum? C ?

Gość gość
gdyby nie posiadali dzieci to ta dwójka na pewno dostałaby Nagrodę Darwina :( A tak mogą liczyć tylko na wyróżnienie. Szkoda.

Gość gość
Przeciez codziennie giną rodzice, a dzieci zostają same, więc nie wiem, dlaczego nagle taka sensacja. Inna sprawa, że trzeba być bardzo ograniczonym, aby ryzykować życie dla głupich zdjęć. Szczególnie jak ma się dzieci i robi się to na ich oczach. :o

Gość bekaZwas
22:29 Ha ha ha wiesz obojętne mi, i tak nie przebije was, mamusiek które z ludzkiej tragedii robią okazje do poklikania w necie :D i to jeszcze na poziomie przedszkolaków! A tak w sumie to co, zatkalo kurakalo? Wiesz, zbkuzgac łatwo jak się nie ma nic do powiedzenia jak ty :D A badum tss t- co to jest -sobie sptawdzcie w necie no chyba ze potraficie tylko włączyć kafeterie.

Gość gość
No tos mi wytlumacxyla :-o ,chcialam od was sie dowiedziec,eeee tam,na wszystko mundre

Gość gość
Idiotyczny tytuł tematu, tak jakby Portugalia była nie wiadomo czym, krajem mlekiem i miodem płynącym. Kraj w podobnej przepaści gospodarczej jak nasz, imigranci rozproszeni po całej EU za chlebem, tyle tylko turystów w PT nieporównywalnie więcej niż w PL ze względu na klimat, ot co.

Gość gość
o kim piszecie? podajcie artykul

Gość gość
bekaZwas po twoim sposobie pisania wnioskuje ze jestes w swoim mniemaniu elokwentnym gimnazjalista w kujonkach ale czemu przesiadujesz na dziale dla dorosłych?

Gość gość
Mi ich nie szkoda. Szkoda mi dzieciaków. Tam była barierka, mieszkali tam i wiedzieli jaka była zima. Toż to mózgu trzeba nie mieć, żeby coś takiego robić! Kto normalny przełazi za barierkę, żeby pyknąć focię? No chyba, że to było takie okrutne samobójstwo na oczach dzieci...

Gość bekaZwas
11:25brak ci własnego zdania na w/w temat ze bluzgasz na mnie :D? Wracaj zatem do kuchni gdzie twoje miejsce :D wpuścić chamstwo na salony... Ps. Forum dla dorosłych śmiechu warte wasze tematy i teksty to nawet nie poziom gimnazjalny, daleko wam do niego :D w gimnazjum nikt nie obraza tragicznie zmarlych. Bralybyscie przykład.

Gość julkazopola
Rodzice powinni dawać dobry przykład. Za barierki się NIE PRZECHODZI. W tym roku wakacje spędziłam w górach i naprawdę wielu idiotów widziałam, ludzie sadzający na górze 1300m dziecko na skale by zrobić fote, a obok tabliczka o zrywach skalnych :o Żal tych ludzi, zal tych dzieci, a najbardziej przykre jest to że tej śmierci mogli uniknąć , nie zgineli bo pokonał ich żywioł, natura zgineli przez brak rozsądku. Mimo wszystko wyzywanie już zmarłych ludzi jest podłe.

Gość bekaZwas
Jedna jedyna pisze jak dorosła, ta wyżej.

Gość gość
Selekcja naturalna :) takie życie