Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki pomóżcie .

Polecane posty

Gość gość

WItam mam zalatwiona prace w markecie przy wykładaniu towaru. Jak myślicie forumowiczki czy dam rade pracować w tensposob i przewalać jakieś sprzęty rtv czy agd cale 8 godzin i to 5 dni w tygodniu? Proszę o odpowiedzi kafeterianki która pracują bądź kiedyś pracowaly w ten sposób. Jak sobie radziłyście? NIe byłyście padnięte bo przecież to praca w ciaglym ruchu gdzie nie można nawet na chwile usiasc.

Gość gość
dasz radę

Gość gość
No ale taka odpowiedź mnie nie pociesza a zacząć mam od poniedziałku po długim weekendzie. Czy ktoś moglby mi opisac jak to wygląda i czy to ciezka praca?

Gość gość
a może lepszy ruch niż bezruch. Trochę poćwiczysz. Nie wiem nie wyobrażam sobie tego ;)

Gość gość
Wiem że sie przejmujesz , stresujesz , zastanawiasz jak to będzie , ale tutaj na forum nic sie konkretnego nie dowiesz , bo musisz sama iśc i zobaczyć jak będzie , czy bedziesz chciala tam pracować. Nic na siłe , jeżeli to bedzie cie wymęczało i bedzie dla ciebie zbyt cięzkie , to mozesz poszukac pracy gdzie indziej Wiadomo ze to nie jest praca na długo , mozna popracowac jakis czas , ale zeby nie nadwyrężać tak kręgosłupa itd. Ja się w sumie nie znam za bardzo , nigdy tak nie pracowalam , tylko na ulotkach , jako telemarketerka i na kasie w żabce

Gość gość
autorko a jak się nazywa konkretnie to stanowisko? pracownik hali czy inaczej?

Gość gość
nie wiem jak się nazywa,po prostu to jest wykładanie towarów na polki sklepowe.

Gość gość
Do cięższych rzeczy dają facetów, kobiety na chemię, spożywkę drobną, mrożonki. Powinnaś dać radę.