Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studenci pytanie do Was

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie do wszystkich studentów korzystających z uczelnianego baru/stołówki- jakie dania chcielibyście aby tam się znalazły? Jakie menu? Jakie ceny?

Gość gość
smaczne zupki, rosołek, pomidorowa, grochowka nie więcej niz za 5zł

Gość gość
A fast food?

Gość gość
Ceny jak najmniejsze ja żyłam średnio za 7zł dziennie a przynajmniej się starałam. No teraz to chyba będę żyła na samym chlebie więc 3zł dziennie jak się uda . Chcę odciążyć rodziców a poza tym jest ciężko jeszcze za akademik trzeba płacć. Dania z mięsem lub warzywami lub jedno i drugie bez zup bo tym się nie najadam, jakieś kanapki może herbata, owoce, kompot

Gość gość
U mnie są za 3 zł zupy, zawsze trzy do wyboru. I ogólnie zawsze za tzw naleśniki po meksykansku, pierogi różnego rodzaju a z takich typowych drugich dań to jest zawsze jakieś mięso i surówki do wyboru. Zestaw z zupa i drugie danie z mięsem kosztuje 12 zł. Jak dla mnie trochę drogo i raczej wybieram zupę albo coś typu pierogi, jeszcze nie jadłam tego obiadu z dwóch dań, ale ja nie mieszkam w akademiku tylko z rodzicami a na stołówkę chodzę gdy mam długie okienko :) :)

Gość gość
Ziemniaki to podstawa, zielony ogórek, kotlecik :P ogólnie to wszystkie dania z ziemniaków (placki, kopytka, kluski śląskie...) , raz na jakiś czas rosół, barszcz, pomidorówka.. Budynie, kisiele. Makaron z sosem pomidorowym.

Gość gość
na studiach najważniejsze jest ruchanie, trzeba duzo jesc, by mieć siłę

Gość gość
U nas są jeszcze takie bufety i tam tam można sobie zamówić herbatę, gorący kubek, zapiekanki i inne fast food, jakieś słodycze itd

Gość gość
ja bym chciała więcej warzyw. na przykład gotowane brokuły, kalafior, brukselka, marchewka, buraczki. jakaś kasza do tego. u mnie sa trzy surówki na krzyż, i tak to samo mięso albo zupy na kostce bulionowej :/