Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma m przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotna- sama jak palec :( a Wy?

Gość gość
Ale gdzie? Nie mam znajomych, więc nie poznam znajomych znajomych, nie wyciągną mnie na miasto, bym poznała nowych ludzi, rodziny też nie mam...

Ale czy to powód do smutku nie wiem bo ja np miałam kilka osób ktore uważałam za przyjaciół, a potem się okazało że wcale nimi nie byli więc lepiej samemu być niż mieć takie znajomości ..

Gość gość
Też miałam takie osoby, na których się zawiodłam, ale czuję się samotna i tyle... chciałabym próbować do skutku, wolę się sparzyć, ale coś przeżyć, niż gnić w tej samotności całe życie :( nie mam możliwości, czuję się jak w kropce :( dzięki że chociaż zechciało Ci się odpisać, co sądzisz na ten temat.

Gość gość
Oczywiście, słyszałam takie odpowiedzi nieraz... 'są pewnie takie miejsca", pewnie, że jakieś pewnie są, ale nie stać mnie na nie, a w pozostałych brakuje wspólnego kontekstu, bym mogła poznać koleżanki... Bo co, podejdę do jakiejś kobiety na przystanku, spytam o godzinę i nagle nawiąże się znajomość? to już bym miała dziesiątki koleżanek, niestety tak łatwo się nie nawiązuje znajomości :(

Gość gość
Może jest tu jakaś samotna dziewczyna, która szuka koleżanki... wiem, że to totalna desperacja :(

Gość gość
Przytulam Cie :* I raczki na szyjke.

Gość gość
Przytulam cie. :* Tylko nie puszczaj predko

Gość MarlenkaŚląsk
Hej, ja też ostatnio bardzo zawodze na ludziach, a najbardziej mnie zabolało jak osoba która uważałam za przyjaciółkę mnie potraktowała i zdalam sobie sprawę ze wiele razy przynykalam oko na jej zachowanie tlumaczylam ja sama przed sobą i starałam się nie widzieć jej zazdrości , ale dziś coś we mnie pękło... Nie dałam się dłużej traktować w ten sposób i usłyszałam kilka epitetów pod moim adresem oraz ze nie zasługuje na szacunek bo ja wkur/wiam... Można się nieźle na ludziach przejechać.. Ogólnie stwierdzam że okropnie trudno jest znaleźć po prostu w porządku ludzi, takich normalnych, pozytywnych...

Gość gość
gość dziś Przytulam Cie :* I raczki na szyjke. -- hmm, dziękuję 🌼 cc Ok, rozumiem, że się rozczarowałaś i współczuję Ci bardzo :( , ale co to zmienia w mojej sytuacji- nic. Ja też się rozczarowałam na pseudoprzyjaciółkach i czy to zmienia moją sytuację? Nie, nadal jestem samotna :( nie chcę się poddawać, nie zniechęcam się, ale nie mam pomysłów, gdzie szukać...

Gość MarlenkaŚląsk
Piszecie że można poznać kogoś, myślę że dla osób które mają niewiele znajomych zawsze pozostaje internet chociaż to tez niesie za sobą zawsze jakieś ryzyko ze ktoś sobie robi jaja albo nas oszuka :( Ja na szczęście mam chłopaka i to moja bratnia dusza, nie wiem co bym zrobiła bez niego

Gość gość
Ja niby też mam chłopaka, ale czuję się samotna i tak. Nie mogę tak opierać się całym "ciężarem" na jednej osobie :(

Gość gość
Autorko, ile masz lat i czym się zajmujesz na codzień? :)

Gość gość
dziś - 22 lata i studiuję. Teraz mam wakacje. Samotne. A Ty?

Gość gość
A ja 20 lat, tez studiuje i pracuje sobie w wakacje, jeszcze 4 tyg pracy mi zostały :)

Gość gość
Ale czemu samotne te wakacje?? :(

Gość gość
Powodzenia w takim razie. A powiesz jeszcze, czy jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
Samotne wakacje- bo właśnie nie mam żadnych przyjaciół, z którymi mogłabym się spotykać w wakacje. :(

Gość gość
Jestem kobietą :) TP dobrze czy źle? :P może się faceta spodziewalas? :)

Gość gość
Wydaje mi się ze teraz wiele młodych ludzi jest samotnych :( Tak jak pisałam ja miałam takie przyjaciółki fałszywe, które cieszyły się z moich niepowodzeń, wszystko po LO się posypalo i właściwie została mi jedna przyjaciółka która teraz mieszka dalej a za dwa lata jedzie na stałe do nieniec... :( i to jest jedyna dziewczyna której wiem ze mogę i zawsze mogłam tak w pełni ufać :(

Gość gość
Może będziecie miały nadal kontakt internetowy, plus może jakieś spotkania, wakacje... Zauważyłam, że dużo ludzi ma ten problem. Młodzi masowo wyjeżdżają i rwą się przez to więzi wszystkie :o

Gość gość
Autorko, jak masz na imię? :)

Gość gość
Monika, a Ty? dzięki, że pytasz. Zresztą nie spodziewałam się, że ktoś odpowie na ten temat nawet :)

Gość gość
Dodam sobie ten temat do zakładek, może ktoś go jeszcze odwiedzi

Gość gość
A ja Marlena i to ja wcześniej pisałam pod nickiem Marlenka Śląsk, ale szczerze mówiąc to niewygodnie mi się to klika i jestem na komórce wiec teraz pisze z anonimowego :) W ogole późno juz i nie wiem jak do pracy jutro wstanę :D

Gość gość
Marleno, wpadnij jutro na topik jak chcesz... :) i wyśpij się. ja uciekam, cześć

Gość gość
Ok, będę jutro ale pod wieczór dopiero :) Tez zapisze ten topik w zakładkach, dobranoc :*