Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aluska111

On ciagle mnie KLAMIE !!!

Polecane posty

Gość Aluska111

Czesc dziewczyny Jestem z chlopakiem 1, 5 roku zwiazek.na.pierwszy rzut oka idealny , ale coraz czesciej wychodza.jego jklamstwa . Dzis np dowiedzialam sie ze znowu mnie oszukal ! Na samym poczatku dziewczyna jego byla powiedziala mi ze bedac zemna uprawial z.nia.sex , on wypieral sie , przysiegal - Ja uwierzylam pewnosci nie mam po tem oszukal mnie ze nie powiedzial o pewnej sprawie swojej bylej lasce , przyznal.sie ze powiedzial . Mi powiedzial niby nic zlego ale chodzi o klamstwo ze nigdy nie uprawial sexu analnego , wyszlo ze uprawial , Nie chodzi o czyn.nie ma w tym nic zlego tylko o sam fakt ze sklamal . Co.ja mam zrobic , zastanawiam sie.nad zerwaniem . Moze jakies rady ? Czy wgl to.ma sens to ratowac

Gość kama96
.. to tylko jedno klamstwo wiec moze da mu szanse

Gość gość
Przeprowadzić poważną rozmowę - jeśli ma jeszcze coś, do czego powinien się przyznać, jeśli oszukał cię jeszcze w jakiejś sprawie, niech to wtedy powie. I postawić warunek - jeśli okaże się później, że coś jeszcze celowo ukrywał, zerwiesz.

Gość Aluska111
Przeprowadzilam powazna rozmowe , lecz , wydaje mi sie ze jego slowq sa rzucone na wiatr.....