Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja u mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Witajcie ogolnie gole sobie dol a jestem facetem kolega do tego goli klatke piersiowa ponoc kobiety preferuja mezczyzn ogolonych w miejscach innych poza twarza i dlatego on to robi czy ma racje? Prosze o szczera odpowiedz

To zależy od kobiety, tak samo jak są mężczyźni którzy lubią żeby kobieta się na dole goliła a inni nie za bardzo. Według mojego uznania, klatka to jest coś co facet powinien golić, a inne miejsca to już zależy, ważna jest higiena. Najlepiej jak facet sobie skraca włosy a nie że ma "busz" albo jest "gładki jak lustro". Moim skromnym zdaniem to tyle. Pamiętaj że każdy ma inne upodobania. :)

Gość gość
dokladnie , zalezy od upodobania partnerki, ja nie lubie ogolonej klaty , dla mnie fajnie jest tak jak jest , mialam partnerow z zarosnieta maksymalnie klata i takich bez zarost , nie przeszkadzalo mi to . natomiast moj maz goli genitalia , lub podcina ladnie , lepiej mi sie pracuje na ogolonych jajkach i nie mam wlosow w ustach :)

Gość gość
Facet wydepilowany kojarzy mi się z dzieciakiem i mnie to obrzydza xD

Gość gość
Klata zarosnieta. Jajka ogolone.

Gość gość
Ja dla mnie facet, który goli klatkę, to facet zniewieściały, niemęski. Natomiast golenie miejsc intymnych, powiedzmy, że jest kwestią predyspozycji partnerki. Czy jej przeszkadzają włosy, czy nie :P Dla mnie bardziej męski jest nieogolony, bo widać, że już dojrzały a nie jeszcze nieopierzony dzieciak. ;)

Gość Kaja339
Mój facet jest po depilacji laserowej, z tym że pleców. No nie ukrywam, że nie wyglądały one u niego za dobrze, ale zdecydował się na wizytę w Laser Glamour w Łodzi http://www.laserglamour.pl/index.php/homepage.html - i kilka sesji. Po 3 z tego co dobrze pamiętam włoski już przestały mu rosnąć i znacznie lepiej teraz wygląda.