Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MOGE JAKO NAUCZYCIEL ZREZYGNOWAC Z PRACY TERAZ W SIERPNIU

Polecane posty

Gość gość

nie chce juz pracowac w tej szkole i zastanawiam sie czy moge zrezygnowac tak sobie poprostu z pracy w szkole?? rzucic wszsystko skoro mnie to nie cieszy? jestem wychowawca dopiero rok i dzieci mnie lubia ale nie chce juz pracowac dalej jako nauczyciel.. czy bez problemu dyrekcja przyjmie moje wypowiedzenie teraz?i uwolnie sie od tej pracy..

Gość gość
jaki powód ? uczniowie gapią się na Twoje apetyczne cycki?

Gość gość
nauczyciel a taki głupi i zadaje pytania na kafe zamiast sobie poradzić samemu i odpowiedzialnie pojsc do dyrektora haha

Gość gość
wszystko zależy od twojego kontraktu/umowy, tam powinieneś mieć napisane, jaki okres wypowiedzenia cię obowiązuje. wielu magistrów czeka, aż posadka w szkole się zwolni, więc dyrekcja nie powinna mieć problemu ze znalezieniem kogoś na twoje miejsce :)

Gość gość
JA MAM UMOWE NA CZAS NIEOKRESLONY

Gość gość
Nie wiem, czy zrealizowałeś swój zamiar. Mam również taki plan. Jestem nauczycielem dyplomowanym, mam umowę na czas nieokreślony i 16 lat pracy w szkolnictwie. Nie potrzebuję tutaj żadnej porady. Chcę tylko powiedzieć, że pomyliłam się wybierając ten zawód. Nigdy nie interesowało mnie namawianie innych (czyt. uczniów) do nauki. Ja jako uczeń zawsze byłam zmotywowana do uczenia się. Nienawidzę nauczania!!!