Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy i was zagadują obcy na gg?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mnie to ciekawi - u mnie praktycznie nie ma Tygodnia, żeby nie napisało 2-3 lub więcej nieznanych mi facetów, z propozycjami typu "poklikamy?" "pogadamy, poznajmy się" "szukam dziewczyny" albo "zabawiłbym się" itp? jedni są wulgarni, inni całkiem na serio szukają wolnych kobiet do poznania. Zaznaczam, nie na FB, nie na czacie jakimś, nie na portalu randkowym, tylko na gg. GG, które moim zdaniem służy wyłącznie do rozmów w gronie znajomych, gdzie nie ma się prawie żadnych informacji o sobie. Ja nie mam nawet fotki, mam podane jedynie miasto oraz płeć - wieku też nie mam :) Dla mnie to szczyt desperacji - zagadywać na gg wszystkie osoby mające wpisane "kobieta" :) Podejrzewałam, że ktoś robi mi dowcip, podał mój numer na jakimś forum dla erotomanów, ale szukałam dokładnie i mojego numer nigdzie nie ma w sieci.

Gość gość
ja mam zdjęcie na gg mam podane miasto i czasami piszą do mnie obce kobiety raz na miesiąc czasami rzadziej ja prawie nie wchodzę na gg ale jednak się to zdarza i często się ktoś pojawia i zagaduje więc pewnie i faceci szukają kobiet w ten sposób, na zdjęciach wyglądam na przystojniaka... miałem konto na badoo ale zlikwidowałem bo nie nadążałem pisać.