Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polki o siebie nie dbają i fatalnie się ubierają

Polecane posty

Gość gość
Wlosy są brzydkie? A dlaczego? Nisz życie je farbami to tak jest.. Możecie sobie same zrobić maskę do włosów same, włosy podciac same, ale nie, lepiej męczyć włosy farbami, suszarka, prostownica, lokówka a później ściąć i wyglądać jak reszta..

Gość gość
no dokładnie moda teraz jest strasznie huj...owa , te niby modne wyglądają jak śmieciary , sukienki szyte jak przez ucznia zawodówki takie szycia są modne np spódnica z koła szmelc i syf , styl miejski czyli luz taki preferuje a gdy chce byc seksi ubieram się podobnie do kim kardashian , założe emu i jeansy lub baletki , ubiorę tshirt np z flagą angielską jeansy lub legginsy , albo biały tshirt i czarną kamizelką i jeansy, zawsze wyglądam w takich zestawach młodo nawet faceci się oglądają a mam prawie 40 tke, jak ty autorko widzisz dobrze ubraną kobiete ''starą rure '' według twojej teorii ?

Gość gość
Dbaja, jedna lepiej, druga gorzej, są raczej eleganckie, już lepiej wyglądają niż te ruskie kurwiszony.

Gość gość
Bzdura, przyjechali do mnie do Poznania znajomi z erasmusa, hiszpanie i byli zachwyceni iloscia zgrabnych, slicznie wygladajacyh dziewczyn

Gość gość
Haha, ale w czym problem kobieto? Nie mowie o wszystkich polkach, ale o większości, a ty sie burzysz i opisujesz wszystko po kolei.. Zapomniałaś dodać jakiej pasty do zębów używasz bo jeśli nie Colgate to o siebie nie dbasz! (sarkazm). W twoim przypadku nie musi być tak jak napisałam..

Gość gość
nie szata zdobi czlowieka

Gość gość
Tylko skóra i włosy! I make-up!

Gość gość
nie każdy ma ładny kolor z natury , ja mam obrzydliwy mysi w słońcu wpadają w zieleń i guzik da obcinanie odżywki jak kolor wygląda masakrycznie , na nic takie wywody z dooopy pt nie farbuj w moim przypadku nie da się wyjść bez farby z domu aby nie straszyć a to je osłabia , włos zniszczony farbą = martwy i choćbyś się zesrał żadne odżywki nic nie poradzą

Gość gość
co cie to obchodzi

Gość gość
burze się bo wyglądam lepiej niż niejedna młoda a przez takie idiotki jak autorka tematu wkładacie wszystkich do jednego wora , nie musze pisać o paście do zębów tłuku , opisałam ci mniej więcej jak to wygląda u mnie ale nie pierd....a polczyna zawsze musi miec w doooopie kij który go uwiera

Gość gość
Nie powiedziałabym, bo teraz nawet młode dziewczyny maja cellulit na nogach a wciskają sie w krótkie obcisle spodenki..

Gość gość
A czy ja napisałam, ze wyglądasz gorzej? Może i wyglądasz lepiej, boziu. Niech cały świat o tym wie!

Gość gość
dlaczego piszesz ''polki nie dbają'' ? większość jest zadbana , fleje opasy i krótkie włosy są w mniejszości , wyjedz za granice i porównaj na tle innych wypadamy świetnie

Gość gość
No może i nie jest najgorzej ale mogłoby być lepiej..

Gość gość
ZAWSZE mogłoby być lepiej. Więc zamiast narzekać, lepiej cieszyć się, że jest dobrze. Doskonale nie będzie nigdy.

Gość gość
Ale o niektórych podstawowych rzeczach jak ogolenie sie powinna pamiętać kazda polka i nie tylko..

Gość gość
Nie kazdy chce I trzeba to uszanowac

Gość gość
włos zniszczony farbą = martwy o kurwa no włosy ogólnie są martwe

Gość gość
Ale nikt nie ma obowiązku golenia się. To jest tylko możliwość. Ani kobieta, ani mężczyzna robić tego nie musi. Wystarczy się częściej myć, jak ktoś nie chce się depilować. A nóg to już w ogóle nie widzę powodu by depilować. Jedynie taki, że właścicielka nóg tego chce, bo JEJ się to podoba.

Gość gość
Kiedyś nie ogolilam to byłam wysmiana.. Żyjemy w XXI wieku, golenie stało sie podstawa

Gość gość
Podstawa to jest mycie, nie depilacja

Gość gość
Bo otoczenie tak uważa? Ja jak nie mam ochoty się depilować, albo jak przestawiam się z golenia na depilację i czekam aż mi włoski podrosną, to mam to gdzieś co ktoś pomyśli i normalnie nogi odsłaniam. Bo to tylko moja sprawa. I mojego partnera jak uprawiamy seks, a tak to nie obchodzi mnie co inni twierdzą. Popatrz: Ciebie ktoś wyśmiał, Ty upomnisz, albo krzywo spojrzysz na inną, ona na następną i tak to się nakręca, mimo że kiedyś spokojnie wyszłaś nieogolona i nic się przez to nie stało. Wciąż byłaś zadbana.

Gość gość
Chodźmy nieogolone w starych ubraniach dalej jesteśmy zadbane. Wasza głupia logika

Gość gość
Jeśli moje stare ubranie jest w dobrym stanie, nieporozciągane, bez dziur i nie spłowiałe, a do tego wyprane i wyprasowane, to tak będziemy zadbane. A golenie nóg i pach, to wymysł i moda, nie świadczy o byciu zadbanym. Golenie pach ma dodatkowo uzasadnienie higieniczne czego nie ma golenie nóg, ale wystarczy się częściej myć i higiena jest zachowana. Zresztą, po coś te włosy tam wyrosły. Jak się komuś nie podoba depilacja, albo jej nie uznaje, to nie znaczy że taka osoba jest zaniedbana. :)

Gość gość
W dużych miastach kobietki są bardzo zadbane. Chyba u ciebie kobiety chodzą w chustach, zgarbione i z 5 dzieci u boku.

Gość gość
Nie wszystkie.

Gość gość
Ja mam dwójkę dzieci jestem szczupła ubieram się po swojemu nie gonię za moda ale lubię oryginalne dziewczęco-kokobiece ce ciuchy:) Ubieram się w szmateksach tam zawsze coś znajdę:) Jeżdżę na rowerze więc jakiś sport uprawiam co do odżywiania się to różnie bywa :) mam długie włosy, miałam prawie do pasa ale musiałam trochę ściąć, proste koloru blond niefarbowane. Nie maluję się, czasami zimą, żeby dodać sobie kolorku ale uważam, że czasami lepiej wyglądam bez makijażu, nie palę i top uważam za duży plus, bo co komu z diety gdy pali jak smok :) To jest właśnie dbanie o siebie a nie tony makijażu kremy przeciwzmarszczkowe, ciuchy z bazaru, fryzjer co dwa tygodnie i musowo tipsy:)

Gość gość
I zapomniałam dodać, że jestem po 30 a wygladam na 20 :) Nikt mi nie chce wierzyć, że mam ponad 30 lat, faceci mówią, że jestem guwniara i ich wkręcam że żarty sobie robię :)

Gość gość
Szkoda, że ortografię masz na poziomie przedszkola...

Gość gość
A możesz mi pomóc specjalisto od ortografii? Uświadom mnie proszę w którym miejscu zrobiłam błędy żebym zapamiętała to na przyszłość :) Dziękuję:)