Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałem że tak będzie dobrze a i tak tęsknię quwa mać!

Polecane posty

Gość gość
:D żarcik taki??

Gość gość
Nie pisze całkiem serio:)

Gość gość
Ja Ciebie olałam?? o czym Ty piszesz?? przecież to Ty mnie zostawiłeś bo poznałeś swoją życiową partnerkę, wyjazd na jakąś tam wycieczkę nazywasz olaniem?? gdyby wszyscy zostawiali swoich partnerów tylko dlatego bo ktoś pojechał na pielgrzymkę to byłyby same rozstania. Dobra, nie wracam do tego bo to jest chore. Dobranoc.

Gość gość
Nie no ja podniecam się elektryzującym dotykiem Jego dłoni, tylko tyle i aż tyle.

Gość gość
A pamiętasz jak chlastalismy sie po gebach?qrwa do tej pory mi to zostalo

Gość gość
To nie wierz co robisz i nie przejmuj się możesz tego nie robić. Nie pozdrowię moich rodziców od Ciebie bo faktycznie pomyślą coś o mnie źle. Narka

Gość gość
23:30 chlastać po gębach nie chlastaliśmy się:)

Gość gość
Ok nie denerwuj się :( ja tak to widziałem wtedy :( wycieczka,Twój stary inaczej to mi wytłumaczył na schodach :( więc może dlatego tak to widzę do dzisiaj,w*********j od niedoszłego teścia,brzmi nie jak,wycieczka :( zgodzisz się ze mną na pewno,ale weź no dziś,jakie to ma znaczenie !! :) śmiechu warte dzieci z nas !! Stare dzieciaki!! Dobranoc :) Jeśli to Ty :(

Gość gość
Przytulam Cię na dobranoc :( B. i trzymam,tak...długo.

Gość gość
Tak, akurat tak Ci twój niedoszły teść powiedział, zresztą nie wiem jak byś mnie naprawdę kochał w d....ie miałbyś co mówi do Ciebie teść bo życie spędziłbyś ze mną a nie z teściem. Dobra, nie ma o czym gadać, to było tak dawno że szok. Dobranoc

Gość gość
Jasne,masz racje to pewno Cię nie kochałem!I dlatego teraz po 24 latach siedzę jak p********y wafel na j*****j kafeterii i k***a sonaty krymskie se układam,sobie a muzą! Jasne! Nudzi mi się w życiu i taką sobie rozrywkę znalazłem,dobra weź ! Wszystko moja wina i że Putin jedzie na Ukrainę czołgiem to też moja wina! Przyznaję się ! Dora noc pchły na noc!!!

Gość gość
No nie złość się:) Kochaliśmy się oboje ale jakoś byliśmy niedojrzali jeszcze wtedy emocjonalnie i dlatego Nam nie wyszło. Dobranoc i też pchły na noc:)

Gość gość
Ech ale my jeszcze małolaci jesteśmy, dobrze napisałam popaprani haha

Gość gość
Deeeeeeeebiiiiiiiiiiiiile!!!!!!! :) chyba :D Nie?

Gość gość
Nie złoszczę się,idę spać,ty moja popapraniczanko :) idz spać! idz spać!

Gość gość
Czy nam to kiedyś minie? :( Już nie daję rady :(

Gość gość
Dobranoc, minie kiedyś na pewno.

Gość gość
Wiec w mojej kawiarni? Jesteś zawsze mile widziany puki jeszcze tu bywasz, a jak mnie miniesz to pamiętaj też o uśmiechu i zwykłym przywitaniu sie. :)

Gość gość
A co rodzice maja tu do rzeczy? Hahahi :D

Gość gość
To nie tak ze Cię olałam. Ja nie umiałam nikogo darzyć uczuciem. Miałam zbyt zagmatwane, problematyczne życie. Wolałam mieć kolegów i przyjaciół. Nie potrafiłam nikomu zaufać. Nie obdarzalam miłością nikogo, nie ufałam nikomu. Nie wierzyłam w miłość, musiałam do tego dojrzeć. zapomniec o niemilych sprawach albo nauczyc sie z nimi zyc. Normalnie mozna mieć wrażenie ze chodzi o mnie :) to nic, zawsze mozna sie wygadać :)

Gość gość
właśnie co rodzice mają tu do rzeczy?? czy mój tata kazał Ci znaleźć sobie inną kobietę?? bądź sprawiedliwy, nie kazał Ci sam dokonałeś wyboru i jak się okazuje po dwudziestu czterech latach, dobrego bo jesteś z tą kobietą szczęśliwy pzd

Gość gość
Po co się sprzeczać o coś co się działo pół wieku temu, to już nie ma znaczenia.

Gość gość
No,nie kazał mi szukać innej,to fakt,tylko powiedział,że Ty nie chcesz już więcej mnie widzieć i ogólnie,coś w stylu miłego rozchodniaczka,że mam wypierdalać i więcej do tego domu nie zostanę wpuszczony,co to dla młodego synka,snuć się nocą po obcym mieście,spać na dworcu,prawie zostać napadniętym,bejsbolem po karku :) ot taki zwykły świąteczny czas dla nastolatka,fajowo było,ale masz rację nie ma o czym mówić,przyjmijmy że to tylko i wyłącznie moja wina,pa,pa

Gość gość
wiesz mógłbyś nie obgadywać mojego ojca, ok?? Twój znowu powiedział że jesteś: krętacz przez telefon i dlatego mój się wkurwił bo myślał że mnie nie chcesz i jeszcze powiedział że jak jeszcze raz spotka się pańska córka z moim synem to straci prace, pa,pa

Gość gość
palant ! pa,pa

Gość gość
ciekawe, niech dzisiaj ktoś wykona do Ciebie taki telefon, że: "tracisz pracę " ciekawe czy byś się nie wk.....wił ale nic nie mam do Twojego taty bo na pewno bardzo Cię kochał i martwił się o Ciebie, jak to rodzice czasami przesadzają pa

Gość gość
trudno,palant to palant :( nie obgaduję Go bo zawsze bardzo lubiłem Twego staruszka i do dziś nie miałem pojęcia dlaczego tak się wtedy zachował :( niech na tym stanie że palant ze mnie,cieszę się że masz o swoim Ojcu do dzisiaj takie dobre zdanie,ja nie mogę tego samego o moim powiedzieć :( ale jakiego ojca może mieć palant...tyż palanta :( pozdrawiam Cię i nie gniewaj się na mnie do końca życia,byliśmy tylko trybikami,ja i Ty,małe trybiki maszyny,życia :( Nie będę już więcej pisał bo pewno jak niektórzy tu zauważyli źle na Ciebie wpływa,no i widzę że na mnie też nie najlepiej,pozostańmy lepiej przy kontakcie wzrokowym :) na fb cieszę się że wrzuciłaś z powrotem swoją fotkę :)

Gość gość
mnie nikt nie może zwolnić :D :D

Gość gość
ale masz rację,jebany palant z niego był ! Skurwiel do dziś taki pozostał ! Na razie!