Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci bawią sie uczuciami kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mizogin, grasuje na badoo ( jest z Inowrocławia) i na twoo ( tu jest z Kujaw). Piszę, ze NIE POTRAFI SIE ZAKOCHAC a bardzo chce, brakuje mu kogos z kim móglby wszystko dzielić, że jest beznadziejny ( ty nie będziesz mnie chciala), że jest chudy ....jest delikatny ( wręcz dusza z uszami), stara się byc elokwentny, pieknie sie wyslawiac...uczciwy TYLKO NIE PRZYZNA SIE, ŻE NIE SZUKA NIKOGO NA STAŁE, wręcz odwrotnie. i teraz poznane kobiety dzieli na 2 kategorie: 1. z nimi rozmawia i od razu zgarnia do ,, znajomych" na fb. 2. OFIARY- rozmawia z nimi , zgarnia na fb i zaczyna się , jak on to nazywa, ,,znajomosc". oczywiście chodzi mu tylko o seks, spotyka się, sypia z ,,ofiarą". W czasie tych spotkan jest ,,kochający", cuły , ciągle mówi, ze chce dziecko. Jesteś spokojna i tak po 3, 4 dniach jest wredny tzn. głupio ci przygaduje, jest nie miły jakby nigdy nic. Oczywiscie wszystko przez komunikator wtedy jest bohaterem na odleglośc. Przez 1 miesiac trwa sielanka, w nastepnym miesiącu zaczyna się bardzo powoli zmieniac ,a to juz nie zegna caluskiem choc nadal bardzo milo itp. kontakt juz jest wirtualny lub telefoniczny, bo nie ma czasu itd. Pod koniec 2 miesiaca zaczyna prowokować do kłotni : wzbudza zazdrośc okazywaniem pseudowzgledów innym kobietom lub w rozmowie blahej nagle przyczepia sie do jakiegos slowa i wywoluje awanture i oczywiscie kobieta jest winna lub jak juz nie ma do czego sie przyczepic wypomina cos z przeszlosci co ,, strasznego" zrobiłaś np. zadzwoniłam kiedys do niego do pracy pytajac kiedy bedzie to wypomnial mi to i stwierdzil ,ze CHCIALAM ZEBY GO ZWOLNILI Z PRACY. i juz ma piekny powody do zakonczenia ,,znajomości". A w ostatecznosci to zeby zakończyś to twierdza, że on przeprasza , ale nie potrafi sie zakochac , probowal , ale nie wychodzi. W razie czego gdyby kobieta robila mu wyrzuty to powie no ja mówilem ,ze taki jestem! Jednego dnia cie przytula i pyta czy będziesz z nim na zawsze a po tygodniu dostajesz nagle maila, że koniec tej chorej znjomosci! jesteś wszystkiemu winna! i oczywiscie nagle usuwa ze znajomych na fb i blokuje. Kobiety, ktore mu sie az tak nie podobają zeby chcial z nimi spac te w znajomych na fb zostają. Facet nie nawidzi wlasnego syna, z ktorym mieszka. jego tez wyrzucil ze znajomych na fb.