Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dyskopiłka , ma ktoreś dziecko?

Polecane posty

Gość gość

fajna zabawka czy nie ? ma ktoś w domu . syn sobie wymyslil na urodziny. niby fajnie bo to niedrogi prezent ale wogole fajne to cacko?

Gość gość
nic szczególnego. tai plastikowy szajs. mój 4 latek mnie uprosił, żeby mu kupić - na pewno nie warte tych 25 zł. lepiej było dołożyć 2 dychy i kupić porządną piłkę do nogi.

Gość gość
autorka---to chyba lepiej może tarcze z rzutkami ? syn mowi zebym kupila co tansze bym się nie wytracala ;) ale jeśli mówisz ze to takie badziewie...

Gość gość
no raczej badziewne. działa to na zasadzie takie, że tam w środku jest sprężyna, która "rozpycha" dysk i zamienia w piłkę, jest też taka przyssawka - jak w zabawkach przyklejanych do szyby - jak się ściśnie piłkę, przyssawka się przykleja i utrzymuje dysk w pozycji dysku. tylko, że wystarczy odrobina piachu i przyssawka przestaje trzymać i dysk zaraz po ściśnięciu się rozkłada w piłkę. a może kup zestaw do babingtona?

Gość gość
zestaw już kupiłam 2 tyg temu . :)

Gość gość
z tym piachem to lipa jak tam się dostanie .... :/ wiadomo ze na podworku go pełno...

Gość gość
to weź te rzutki, bo ta piłka, to hmmm tandeta.

Gość gość
no właśnie, a potem w ogóle nie chce się trzymać w formie dysku. trzeba przyjść do domu i umyć, ale jak będzie przyssawka mokra to tak się zassie że znowu nie chce wrócić do pozycji piłki póki nie wyschnie... i znów lipa.

Gość gość
to chyba masz racje , posłucham Ciebie . dziekuje za rade. a jak człowiek ma nerwy tracic to lepiej sobie darować taka zabawke...

Gość gość
babingtona, buhahahahahahahaha :D :D :D to się nazywa badminton, półmózgi :O

Gość gość
Babington hahaha ale się uśmiałam.

Gość gość
a my mówimy lotki :) gra w lotki i co? ważne ze wiadomo o co chodzi . albo gra w paletki :)