Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka120

głodówka w 20 dni 7 kg czy to możliwe

Polecane posty

Gość natka120

Hej dziewczyny Mam taki problem ważę 62kg przy wzroście 167 cm .Chciałabym ważyć 55kg .czy w 20 dni udałoby mi się schudnąć te wymarzone 7 kg ⁉Stosowałabym oczywiście głodówkę i piłabym około 2l dziennie wody niegazowanej do tego jakieś ćwiczenia codziennie brzuszki 100,przysiady 50 nożyce 30,hula hop 20min i do tego rozgrzewka około 10min dodam jeszcze że mam lekki brzuszek i uda troszkę grubsze . Czy w ciągu tych 20 dni uda mi się schudnąć te 7 kg i czy będą widoczne jakieś zmiany na brzuchu i udach . Proszę nie piszcie że to jest nie zdrowe bo wiem że mogę mieć póżniej efekt jojo ale jak dobrze uda mi się wyjść z głodówki to prawdopodobnie nie będzie tego efektu .

Gość gość
w 20 dni- 7 kg jak najbardziej możliwe, ale trzeba podejść do tego mądrze. Przede wszystkim głodówkę musi poprzedzić dokładne oczyszczenie jelit, każdy lekarz czy dietetyk Ci to powie. Jeśli nie przekonam Cię do lewatywy, możesz rozpisać sobie taki plan odchudzania 1-3 dzień oczyszczanie dietą "kaszową". Gotujesz 1 szklankę kaszy/1 dzień. Kasze możesz przez 3 dni zmieniać (jaglana, jęczmienna, gryczana, byle nie manna). Duuużo pijesz, wody i herbatek ziołowych jakie lubisz Po trzech dniach przystępujesz do głodówki, ale nie trwa ona tydzień, tylko góra 3-4 dni. Po tym czasie przechodzisz na warzywa, koktajle owocowe 20 dnia jest szansa że zobaczysz - 7 kg