Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem lepsza

Kobiety lepsze od mężczyzn?

Polecane posty

Gość jestem lepsza

Witam, Zapraszam do dyskusji na temat wyższości kobiet nad facetami:) KOBIETY LEPIEJ PARKUJĄ Tak, panowie, tak jest. Wieloletni stereotyp, że kobiety podczas parkowania są głupsze niż ich koledzy, został obalony w 2012 podczas badań przeprowadzonych na jednym z brytyjskich uniwersytetów. Poniżej jeszcze 9 dziedzin w których kobiety są lepsze. http://obcasywsieci.pl/10-dziedzin-ktorych-kobiety-sa-lepsze-mezczyzn/

Gość gość
Gdyby kobiety byly lepsze od facetow to by sie nami opiekowaly a jest odwrotnie! Zreszta gdyby nie facet to nie wiedzialybyscie, ze macie cos takiego jak orgazm.

Gość jestem lepsza
Sprecyzuje jeszcze, że nie dotyczy to murzynek i arabek :P

Gość gość
"Dla mnie żaden problem odesłać taką 14 latkę na weekendy do kamieniołomów, i tak będzie wdzięczna władzom, że nie zaciążyła " W poprawnym, zdrowym związku partnerzy opiekują się sobą wzajemnie. Jednostronna opieka świadczy o tym, że podopieczny jest małym dzieckiem, albo o jakimś skrzywieniu w związku.

Gość gość
Sory, miał być ten cytat, tylko mi kopiowanie załapało a ja nie spojrzałam na to co wkleiłam: "Gdyby kobiety byly lepsze od facetow to by sie nami opiekowaly a jest odwrotnie! Zreszta gdyby nie facet to nie wiedzialybyscie, ze macie cos takiego jak orgazm. "

Gość gość
Kobiety są lepsze od facetów w sprzątaniu :)

Gość gość ja
Zależy w czym. Nie ma się co okłamywać że męski rodzaj ma większą masę mięśniową, czego brakuje rodzaju żeńskiemu. Kobiety są bardziej emocjonalne od mężczyzn co sprawia że w niektórch zawodach kobiety/mężczyźni są bardziej są "lepsi". Dopełniamy się idealnie jeżeli nie stosujemy "przemocy wobec swoich płci". Zawsze trafi się wyjątek. Po co się licytować? Czemu to ma służyć? I Tak jak porównywanie faktu że facet nie ma możliwości zajścia w ciążę i porodu. Takie myślenie/prowokacja nie ma prawa bytu.