Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE WIERZĘ ŻE TAKIE RZECZY DZIEJĄ SIĘ W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE

Polecane posty

Gość gość

BARDZO SIĘ WAHAłam żeby to obejrzec, w koncu się zecydowałam. jestem w głębokim szoku że niby cywilizowany świat, a dzieją ię takie rzeczy. straszne. w ogolebrakuje słów. poanicznie boję się wojny... ludzie zamiast się dogadac, pomagac sobie, olac władców i ich polecenia wolny, to zabijają się nawzajem. do czego ten świat zmierza....\ http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan

Gość gość
straszne :(

Gość gość
potworne

Gość gość
a o czym to jest bo boje sie zobaczyc???

Gość gość
o tym jak traktowani są chrześcijanie w Iraku

Gość gość
dlatego każdy myślący człowiek rezygnuje z rozmnażania

Gość gość
Głośno mówię "mała, patrz:cywilizowany świat".

Gość gość
Irak i inne araby to nie cywilizowany kraj!

Gość gość
Nasza ignorancja na tę zbrodnie jest dowodem na to że my nie mamy nic wspólnego z cywilizacją!!!!!!!! Gdzie jest głowa Kościoła Katolickiego gdy dzieją się takie rzeczy??!! Gdzie???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ale to jest normalne dla islamu maja zabijach chzescijan dla swego ksiezycowego alacha

Gość gość
no weszłam na tą strone co autorka podała. Pierwsze parę zdjęć zobaczyłam i przeżyłam bez jakiegoś szoku szczególnego ale jak napotkałam chyba trzecie czy czwarte zdjęcie to szybko wyłączyłam. Może za jakiś czas będę czuć że dam rade na to jeszcze spojrzeć a może nie. Nie wiem..

Dzien dobry,krotko na temat ,moze i Swiat jest cywilizowany ,ale czy ludzie?watpie;)))Milego czwartku ☼ ☂

Gość gość
obejrzałam wszystkie, do końca powinni zobaczyć je ci którzy tak krzyczą o prawa i tolerancję dla muzułmanów osiedlających się w Europie

Gość gość
a slyszaltyscie o tym 5 latku przecietym na pol? :[ jestem w szoku. Tych dzikusow powinno sie wygonic Z Europy . Dzieki Bogu, ze u nas nie ma duzych zasilkow na dzieci to te sku... nie osiedlaja sie u nas.

Gość gość
niektore z was sa za aborcja a to przeciez to samo z ta roznica , ze ta jest dokonywana na naprawde bezbronnych dzieciach ktorym tez sa odcinane glowy potem sa cwiartowane. HIPOKRYTKI.

Gość gość
A kiedy ci wielcy chrześcijanie mordowali ludzi to bylo dobrze?

Gość gość
A dla mnie mordowanie kogokolwiek obojętnie jaką wiarą się kierując jest nieludzkie. Tak samo cierpie słysząc o śmierci małego Irakijczyka zamordowanego w bestialski sposób jak i dziecka zamordowanego np. w Polsce czy UK. My nie mamy prawa skrzywdzić nikogo, a tłumaczenia tego są zbędne, kazda matka widząc na tych zdjęciach zbeszczeszczone ciało dzieka, powinna wiedzieć że matka tego dziecka cierpi w sposób niewyobrażalny, i to czy jest to Chrześcijanka czy wyznawczyni allaha nie ma tu nic do tego.

Gość gość
Zgadzam się z gościem z poprzedniego postu. Każde morderstwo nieważne czy dokonane przez muzulmanina czy tez chrześcijanina jest obrzydliwe, nieludzkie. Mordować w imię wiary? A czy ta wiara czasem nie mówi żeby kochać bliźniego, wybaczac?

Gość gość
Niedługo takie rzeczy będą się działy w Europie, jeśli wciąż będziemy wpuszczać do niej muslimów

Gość gość
Tylko ze niezależnie czy to chrześcijanin czy wyznawca innej religii to jednak zawsze czlowiek. A wpajanie nienawiści ( w chrześcijaństwie również) prowadzi wlasnie do sytuacji kiedy mordowane są niewinne dzieci, w imię zasad i wiary.

Gość gość
muzulmany wpierw dymaja matke, potem sasiada, potem osla a na koncu zone, wiec nie zencie sie z nimi