Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butybutybutybu

jakie buty na jesien polecacie?

Polecane posty

Gość butybutybutybu

Chodzi mi o skorzane...

Gość gość
skórzane nie ma za co

Gość gość
sztyblety

Gość gość
nie cierpię sztybletów

Gość butybutybutybu
Sztyblety mi sie akurat nie podobaja... takie kaczkowate sa... i pol miasta w nich popyla...

Gość gość
vagabond obejrzyj oferte 🖐️

Gość gość
Jaka płeć? Jaki wiek? Jaki styl ubierania? Jaki budżet?

Gość butybutybutybu
Kobieta, 23l, styl raczej luzny, ale nie sportowy, nie elegancki (oprocz wiadomo wyjatkowych sytuacji). Budzet... no tak do 300 najlepiej... wiadomo im mniej tym lepiej :( chociaz wiem, ze buty skorzane tanie nie beda, ale przynajmniej nie rozleca sie po jednym sezonie...

Gość gość
Może takie? www.allegro.pl/polbuty-baldaccini-5165-0-braz-r-38-e-kesbut-2014-i4461183445.html www.allegro.pl/nagaba-082-czarny-polbuty-damskie-r37-butynaobc-i4422308194.html Mi sie podona nr2

Gość butybutybutybu
Glany nosilam jak mialam 15lat, wyroslam 🖐️

Gość butybutybutybu
Gosc z 22:24 - nie podobaja mi sie, ale dzieki za pomoc :)

Gość gość
ja szukam takich do kostki, czarnych i szarych. przymierzałam w ccc (Lasocki) były skórzane, ale wystawał klej, były sznurowane i sznurówki sterczały na wszystkie strony, nosek był zadarty w górę, zrezygnowałam z zakupu. Poza tym, skóra za 200 zł? Poza tym fajne, na wysokim obcasie i koturnie. Takich szukam właśnie, ale najlepiej na suwak. Skórzanych, na wysokim obcasie, do kostki - mam sporo spodni do kosttki, takie cygaretki.

Gość butybutybutybu
Ja chyba wolalabym wyzsze: do polowy lydki, moze ciut nizsze... i niski obcas, tak do 4cm...

Gość butybutybutybu
Up

Gość OlkaS
Myślę, że jeśli chodzi o jesień to botki - czarne, khaki, musztarda - w te kolory bym poszła :). Sama jestem na etapie "Kup coś wygodnego, w rozsądnej cenie i modnego" :P Tak myślę, że zainwestuje w te botki na słupku i w jakieś na płaskim. Jedne czarne - klasyczne, a drugie to raczej musztardowe do torebki, chociaż mówią, że dobiera się buty to paska, ale nie nadążam nad tym, raz mówią tak, a raz tak :P. W każdym bądź razie ja zaczynam buszowanie po promocjach tutaj: http://www.filippo.pl/ jeszcze są :D bo widziałam, że w stacjonarnych już pozamiatane za promocjami.

Gość gość
Masz je w super promocji, a jak dla mnie są genialne - http://amoreshoes.pl/kategoria/botki/brazowy-botek-ze-sznurowka Raz, że Amoreshoes ma te kolekcje faktycznie unikatowe, a dwa - jakość. Popatrz sobie na te buty - przyznaj sama, że jakość widać nawet po fotkach. To nie są byle jakie materiały, prawda?

Gość gość
Na wiosnę najlepiej botki lub jakieś kozaczki bez ocieplenia :) Ostatnio brałam botki z renee, kilka modeli ze skóry mają :)