Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagalok

przedszkole prywatne

Polecane posty

Gość agagagalok

hej dziewczyny, mój syn ma 4 lata i chciałabym posłać go do przedszkola, tylko w mojej miejscowości jest sam oddział przedszkolny dla 5 i 6 latków dlatego poślę go chyba do przedszkola prywatnego. znalazłam niedaleko 12 km od domu przedszkole w cenie 300 zł za miesiąc w tym są 3 posiłki , czynne jest od 6:30 do 17, w cenie jest angielski, religia rytmika, logopeda i jakieś inne zajęcia jeszcze, ja pracuje na 3 zmiany a mąż ma nienormowany czas pracy, więc czasem musiałabym zabierać go dużo przed czasem ,myślicie że to dobry pomysł żeby na rok go posłać ? teraz pilnuje go babcia ale chciałabym żeby miał kontakt z rówieśnikami jak myślicie czy to dobry pomysł?

Gość gość
ta cena coś za niska

Gość agagagalok
wczoraj byłam w innym prywatnym przedszkolu i cena jest podobna bo 330 zł, a w innym 270 zł więc u nas ceny raczej są takie podobne do siebie

Gość gość
wow, zazdroszczę. U mnie państwowe kosztuje więcej

Gość gość
niedaleko 12 km?

Gość agagagalok
samochodem niedaleko, mąż jak będzie jeździł do pracy na rano to będzie go zawoził bo przedszkole jest po drodze , a ja bym go tylko odbierała, albo mąż jak kończył by wcześniej, serio ? państwowe? u nas nawet nie wiem ile kosztuje ale myślałam ze taniej jest i prywatne to ostateczność, ale chyba się zdecyduje i zapiszę go jutro

Gość gość
niedaleko?????? masakra jakas. ja mieszkam w malym miasteczku 40 tys mieszkancow, mam jedno przedszkole 2 minuty spacerkiem, drugie 5 minut spacerkiem, a prywatne -ale za 600 zl, posrodku, powiedzmy 3 minuty drogi

Gość gość
pewnie ze posłać zobaczysz jak bedzie, zawsze możesz wypisać. jesteś pewna że ta cena jest z wyżywieniem? u nas też kosztuje 300 zł ale plus 12 zł/dzien jedzenie

Gość agagagalok
to Ci zazdroszczę i ciesz się ze masz taki wybór, bo u mnie w okolicy nie ma żadnego przedszkola, są 10 km od nas państwowe w których nie ma miejsc i potem te prywatne

Gość agagagalok
tak jestem pewna dziś dzwoniłam tam właśnie, a jutro pojadę z dzieckiem żeby zobaczył jak tam jest i jeszcze raz dopytam o wszystko

Gość gość
nasze dziecko chodzi do prywatnego przedszkola w Szczecinie http://www.promyk.szczecin.pl/ i jest bardzo zadowolone. Akurat do przedszkola mamy po drodze jadąc do pracy. Ja albo mąż odwozimy dziecko i jest super. Najważniejsze że było miejsce i że dziecku się tam podoba. A my jesteśmy spokojni że dobrze się tam sprawuje, dobrą ma opiekę i ciekawe zajęcia.