Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o operacjach plastycznych w tak młodym wieku?

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero 25 lat ,ale niestety zrobiły mi się delikatne worki pod oczami i przez to same oczy wydają się mniejsze więc to bym chciała zoperować i może jeszcze ewentualnie powiększyć usta... kasę raczej będę miała na to jak się uprę. Jestem dość ładna, ale kilka lat temu było lepiej, myślicie, że jak mam kasę to warto? Nie jestem też jakaś nie wiadomo jaka bogata ,ale powiedzmy ,że jakbym sprzedała trochę biżuterii co mam i innych rzeczy plus oszczednosci to bym miała z 10 tys może

Gość gość
Nie wiem jak to jest z tymi workami, ale powiększone usta widziałam nieraz. Nie polecam.

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi ,ale z UMIAREM !!!! Jak ktos bedzie szczesliwszy ,cos sprawi ,ze czlowiek poczuje sie lepiej ,to dlaczego nie ,ale Z UMIAREM !!!!

Gość gość
a te worki pod oczami mnie naprawdę szpecą... rodzice mi odradzają i twierzą ,że wymyślam ,ale to widzę w lustrze , byłoby lepiej jakby oczy były ciut większe i będą bo widziałam parce chirurgów powiek dolnych i efekty są super... ale.. boje się ryzyka i w ogóle, nie wiem czy warto tak ryzykować jak mam dopiero tyle lat?

Gość gość
Nie wszystko to co naturalne dobrze ,ladnie wyglada... nie oszukujmy sie...

Gość gość
Ja miałam cycki robione a jestem młodszą od ciebie. Idę też na usta. Nie zastanawiaj się, skoro ma to ci poprawić samopoczucie... :) Kiedy mamy sobie to robić? Jak bedziemy stare? ;)

Gość gość
No właśnie też się waham nad ustami... nie są bardzo małe czy wąskie są przeciętnej wielkości, zawsze chciałam żeby były pełniejsze,ale nie chcę wyglądać jak glonojad potem Ale tą operację powiek dolnych bym najbardziej chciała zrobić bo źle się czuję z takimi worami pod oczami i wyglądam przez nie gorzej