Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyspołeczny gość

A co jeśli źle wypadne?

Polecane posty

Gość antyspołeczny gość

Sprawa wygląda tak: chcę zadzwonić do starej koleżanki i zaprosić na coś w stylu np. spacer... Nigdy z nią nie rozmawiałem, rozmowa pewnie potoczy się mniejwięcej tak : "do jakiej szkoły chodzisz , masz rodzeństwo , co robisz w wakacje, jake masz plany na przyszłość , ładna pogoda dziś i tp..." nie sądzicie , że zanudziłbym ją taką rozmową byle tylko coś powiedzieć?O czym pogadać żeby rzeczywiście było fajnie a nie wypadło jak taki "tani podryw". coś o nas: ona-szalenie ambita dziewczyna ze średnią powyżej 5, zawsze skromna i delikatna 18 lat ja- średnia powyżej 4, taki troche stereotypowy matfiz, niezwykle antyspołeczny, nigdy nie lubiłem dużo gadać, spotakania rodzinne typu imieniny babci to dla mnie koszmar, najchętniej bym sobie pomilczał z kimś takim jak ja,co mnie świetnie rozumie 18 lat, z zagadaniem do niej zwlekam od końca podstawówki no troche czasu jest

Gość gość
moze sprobuj wczesniej umowic sie wczesniej z kims na spotkanie z jakas kolezanka i pocwiczyc normalne towarzyskie rozmowy, gdyby romowa sie nie kleila miej cos w zanadrzu, zapros ja na szybka kawe a potem wymysl cos innego co rozluzni atmosfere