Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić, aby facetowi znowu zaczęło zależeć jak kiedyś?

Polecane posty

Gość gość

Aby bardziej okazywał to co czuje? :)

Może wystarczy porozmawiać o tym, jeżeli facet jest wyrozumiały, to jest szansa na poprawę. Zawsze mnie zastanawia, dlaczego ludzie boją się ze sobą rozmawiać szczerze. To uchroniłoby ich od wielu stresów.

Gość gość
jestes kretynką, do przeszłości sie nigdy nie wraca ,szczegolnie w takich układach dam-mes.gdzie facet to h.. badz mądra kobietą

Gość gość
Jak sprawic? Pokaz, ze ci zalezy na nim.

Gość gość
Duży dekolt i krótka spódniczka

Gość gość
Akurat kobiety mają problem z rozmowami. Tyle gadania o szczerości ze strony kobiet a tak naprawde same nie za bardzo są skore do szczerych rozmów o uczuciach ze swoimi facetami. Kafeteria jest tego przykładem. Laski zadają banalne pytania dotyczące związku w jakim są a nie potrafią zapytać się o to swojego faceta. ;)

Gość gość
Ale rozmowy z Nim nic nie dają. To tak jakby mówić do ściany :/ Kiedyś odgrywałam scenkę, że mam go gdzieś i wtedy zaczynało mu zależeć znowu. Tylko nie wiem czy teraz, by to podziałało, a z reszto nie chcę w taki sposób działać na Niego :/

Wiem, że masz szczere chęci i że robisz coś w tym temacie. To, że się mówi to nie znaczy, że się porozmawiało. Trzeba wziąć faceta, żeby nie było telewizora telefonu, komputera lub innych gadżetów ;) i powiedzieć, że sytuacja między Wami robi się naprawdę dramatyczna, że kochasz go, ale przestał Cię nie słuchać i się bardzo martwisz.

Gość gość
Na początku znajomości każdy bardziej się stara, a potem przychodzi zwyczajność. Niektóre królewny chciałyby, żeby wokół nich cały czas biegać, ale tak to nie działa, to są chore mrzonki wywodzące się z pseudoromantycznych seriali.