Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupia..

Polecane posty

Gość gość
To jak sie wystroisz w nic i wyskoczysz za rog bedziesz miala przed polnoca:-D

Gość gość
wielkie halo..wiadomo, że chodziło mi o czas - sprawdzałam, czy o to samo chodziło Tonie...kawałek testu dla bezpieczeństwa, a doszukujesz się (bezeceństwa chciałam napisać - głupia) niedomówień

Gość gość
nigdy nie musiałam

Gość gość
to o wpadkach?

Gość Piterek wokowdpnfiof
A jakie komunikaty komp wyświetla gdy próbujesz odpalić czat ? Z jakiej przeglądarki korzystasz ? Z jakiego portalu pobierałaś jave ? Masz telefon z Androidem lub IOS-em ?

Gość gość
Pietrek..nie z tel tylko z komputera i z takiego z liskiem

Gość gość
nie wiem skąd ściągałam javę ..jakoś się nie zastanowiłam...zapytało czy chcę i chciałam

Gość gość
brom - nie sprawdzałam Cię

Gość gość
gdyby ktoś chciał mi pokazać jak...mogę to zrobić jeszcze raz - krok po kroku..przeglądarkę mam taką z liskiem

Gość gość
szkoda to jak teściowa...jakiś dobry człowiek chciał mi pomóc, a Ty swoje 5 groszy musiałeś..to teraz pomóż mi mądralo

Przyjąłbym wyzwanie, ale odmowie. ; ) Ojj ktoś Ci pomoże, ktoś kto się na tym zna. Daj sobie spokój z czatami. : )

Ja ściągałem z java com pl , nie mogę linku podać, bo będzie za spam uznany, ale to oficjalna stronka javy usmiech.gif Możesz ręcznie zarzucić jave na kompa po deinstalacji tej, której masz. Jak już zainstalujesz odpal czat, poczekaj aż wyświetli się okienko, następnie kliknij RUN. oczko.gif A jak nie zadziała, możesz tutaj poczatować. usmiech.gif

Gość gość
nosz jak wezmą to pomogą..Piotrek..ćwierci nawet nie skumałam...musiał byś mi jakoś prywatnie, czy jak... Brom..jak nie na czacie to gdzie?

Gość gość
nie wiem, czy obsługuje niekumate ..porażka..chce mi się jak w dowc***e o papudze..na "ch.." mi te pióra!

Spoko, jestem wolny zatem żadna kobieta zazdrosna nie będzie ;) A jave wtedy najlepiej przez google szukać, bo wyszukiwarka Cię przeniesie na stronę producenta javy. Ja też może słabo tłumaczę, miałem dzisiaj mega ciężki dzień. :)

Gość gość
wszyscy miewamy gorsze dni...weszłam i biorę - za chwilę opowiem co wyszło

Gość gość
zrobiłam wszystko, co ten Java chciał..za chwilę sprawdzimy co z tego wyszło...oprócz, że zapomniałam jaki to miał być chat...o wyszło...że wtyczkę mam nie aktualną

Dzień jest dobry w sumie, ale ciężki :). Najeździłem się po lekarzach, dowiedziałem się, że będę musiał sporo wydać na leczenie, ale sobie ze znajomym popatrzyłem na meteoryty, posłuchałem dobrej muzyki więc mam dobry humor. Generalnie jestem sową i lubię siedzieć w nocy, czytać, oglądać filmy, słuchać muzyki :)

Gość gość
ja nie wiem czy jestem sową, bo mam bajzel w głowie i czasem śpię, a czasem nie :) super, że miałeś udany dzień, bo lubię pozytywnych luzie, a nie smuty jakieś :) co nie znaczy, że jesteś super - bo nadal mam problem z czatem :(

Gość gość
po polsku ponapisywałam, że hej! mam nadzieję, że ktoś to zrozumie :)

Ja też nie raz nie mogę siedzieć w nocy, nie zawsze jest taka możliwość, ale lubię to :P Nikt nie jest super, każdy ma swoje grzeszki :). Wszyscy normalni ludzie dążą do tego by poprawić sobie humor wtedy, kiedy coś złego się dzieje. Nie zawsze się da, ale smucenie się i zawracanie innym głowy swoimi problemami jest słabe. :P Też nie lubię marudzenia i smucenia się bez powodu. Ja bym Ci te czaty ustawił, ale na odległość nie da rady :P