Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka9877

Skąpy i chytry chłopak

Polecane posty

Gość lolka9877

Mój facet nigdy mi nic nie stawiał. Chyba,że mieliśmy rocznice: raz w roku, ale za to nie dostałam żadnego upominku ani kwiatka. Tak to zawsze kupowaliśmy jakieś jedzenie czy coś na pół, albo każdy sobie. Jak bylismy ze znajomymi gdzies to wolałam mu dac kase wczesniej,że niby on płaci za nas obojga, bo zwyczajnie bylo mi glupio. Juz nie wspomne o tym,ze jak chcielismy jechac np. do galerii 20 km dalej gdzie mieszkamy to ja bralam niekiedy auto od rodzicow, bo jemu bylo szkoda na paliwo. Najgorsze jest to,ze moje rodzice to wszytsko widza i za nim nie przepadają ;/ Mama mi ciagle powtarza,ze ma nadzieje,ze przejrze na oczy. Gdyz widzi,ze chlopak mojej siostry nigdy by nie pozwolil, aby ona zaplacila za siebie. Najbardziej przeraza mnie,ze jak loguje sie na konto bankowe zakrywa monitor, odwraca go i mi za cholere nie pokaze ile ma. ALbo jak placi kartą to sie zaslania,zebym pinu nie zobaczyla czasem. Jego ojciec doslownie jest taki sam i tak samo robi. Mama mojego chlopaka powiedziala mi wlasnie dzisiaj,ze u nich to ciagle klotnie o pieniądze,ze jej maz tez zaslania monitor a najlepsze jest to,ze wzial jej karte do bankomatu,bo zrobila zbyt duze zakupy;/;/ - dodam,ze to byly spozywcze zakupy. Fakt faktem,ze pozyczyl mi kase na laptopa,ale pozyczyl mi,bo wiedzial,ze do wyplaty mojej tydzien i ,ze za tydzien bedzie mial tą kase, ale jego mama mowi : "weź jej cos tam podaruj i dołoz jej do tego laptopa to wiecie ile mi podarowal 20 zl?" smiech na sali. a on jest taki z tego dumny jakby to bylo 200zl. Jego mama mowi,że ********* takie są ( tam gdzie gwiazdki - nazwisko ). Ja nawet bym z tych pieniedzy nie skorzystala,ale co z tego jakbym wiedziala? a on moimi pieniedzmi to uwielbia sterowac. ciagle mowi" nie przepiepszaj " "nie kupuj" itd;/ Coraz bardziej mnie to zaczyna meczyc i wkurzac. Ja nie mowie,zbey za mnie zawsze placil, no ale kurde jest chlopakiem,a jak gdzies jedziemy to musze sie z nim na paliwo zlozyc.

Gość gość
Oj długo nie wytrzymałabym z takim gogusiem. Ja rozumiem że są ciężkie czasy i jest to jak najbardziej normalne jeśli kobieta zapłaci za faceta. Ale ciągle płacić za faceta to już jest dno. Sama nie lubię jak facet ciągle chce za mnie płacić, więc raz płacę ja a później on i tak na zmianę. Autorko ze skąpcem nic nie ugrasz.