Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ma ktos szynszyla?

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, jak wygląda opieka, czy to uciazliwe zwierzatko?

Gość gość
Lepszy szczur, mądrzejszy niż ta przerośnięta mysz.

Gość gość
ktoś mądry coś odpisze?

Gość gość
Szczur faktycznie fajniejszy jest, bez porównania.

Gość gość
dzieki za wasze opinie lecz nie o to pytam.

Gość gość
hehe nawet szczur by zakumal pytanie autorki

Gość Chcesz mieć zwierze
które nawet nie wiesz, jak poprawnie się nazywa? :O

Ja miałam szynszyla, bardzo kochane zwierzątko, tylko często choruje a specjalistów mało, nawet w dużych miastach. Mój szynszyl spał w nocy, przyjaźnił się z kotem. O wiele milszy i słodszy niż szczur.

Gość Chcesz mieć zwierze
Następna kretynka :O To jest TA SZYNSZYLA, idiotko :O Słodkie to to może jest, ale głupie niemożebnie. W sumie dostosowane do właścicielki

Gość gość
do osoby z 22;38 oczywiscie twoja wypowiedz swiadczy o ogromnej inteligencji prawda?

Gość gość
miałam szczura, który noce przesypiał ze mną w łózku, nie chorował i jadł wszystko. Chodził ze mną na spacery siedząc na ramieniu, spał w staniku (nosiłam wtedy sportowe). Jak kilka razy sprawdzałam co zrobi jak bym nie oddychała, położyłam się na podłodze, jak był koło mnie wstrzymywałam oddech, drzwi od pokoju zamknięte, a on biegał-ode mnie sprawdzając oddech do drzwi robiąc stójkę. Szynszyla by tego nie potrafił..

Gość gość
tak szczerze to smierdzi od nich trochę ale fajne są i takie śmieszne. komiczne wręcz zwłaszcza jak się i jak na tym swoim kole się obraca w klatce. oprócz tego jesli uda się miły i sympatyczny to będzie lubil sie przytulac do własciciela, moja uwielbiała jak ją nosiłam na rekach. potem dokupilismy jej faceta i tak co rok jest przeważnie dwoje młodych a te to juz w ogóle przekomicze, urodza się i od razu biegaja jak przeciagi po klatce i biją się miedzy sobą

Gość gość
tam cos mi słowo zjadło. miało byc ze są komiczne jak się myją i na tym kole biegaja

Gość gość
gdzsi ekupic najlepsze szynszyle?

Gość gość
Nie wiem dlaczego taki eporuszenie ze szczur fajniejszy. ja mam 4 szynszyle i sa super. I wbrew temu co piszecie - wcale nie choruja. Kupilam je na specjalnej fermie http://fermaszynszyli.pl/ - moze dlatego sa zdrowsze od tych ze sklepow zoologicznych - nie wiem, ale uwazam ze to grzeczne i przemile stworzenia.

Gość gość
gość 2017.01.02 Nie wiem dlaczego taki eporuszenie ze szczur fajniejszy. ja mam 4 szynszyle i sa super. I wbrew temu co piszecie - wcale nie choruja. Kupilam je na specjalnej fermie http://fermaszynszyli.pl/ - moze dlatego sa zdrowsze od tych ze sklepow zoologicznych - nie wiem, ale uwazam ze to grzeczne i przemile stworzenia. Bardzo polecam tez szynszyle! To swietne zwierzatka sa:)