Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Mam głośnego sąsiada z dołu. To osiemnastoletni chłopak u którego często przesiadują po nocach znajomi. Przeważnie są głośno ale nie przeszkadzało mi to do tej pory tak bardzo, ponieważ siedzieli w pokoju który nie był bezpośrednio pode mną. Teraz zmienili lokalizację. Oprócz głośnych rozmów pojawiła się muzyka. Serio to bardzo przeszkadza. Zwracałam mu uwagę jakiś czas temu dwa razy to nic nie dało. Uderzałam kilka razy w podłogę przez kila dni jak było głośno ale to nic nie dało. Nie chciałam reagować wzywając policję ale nic nie pomaga... Naprawdę nie chcę robić problemów ani sobie ani mu tylko chcę się spokojnie wyspać. Jak myślicie czy wezwanie policji to dobry pomysł?

Gość gość
Ja bym to anonimowo zglosila na policje. Szkoda zdrowia. Oni niech ida sobie fo klubu glosno pogadac

Niestety ale jeśli to niewyrozumiały prostak to ty będziesz musiała zmienić lokalizację.

Gość gość
no ja tylko na policje bym dzwonila,sory nie mieszka sam w tym domu,ja tak dzwonilam zawsze po 22.00 bo mialam menela nad soba i meble lataly jak menele z dzielnicy wieczorem sciagali, 3 razy i spokoj,zaplacil za kazda interwencje po 200 zetow i sie znudzilo