Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka pipka

Przebiegły transseksualista nawet kłamać nie potrafi...

Polecane posty

Gość rybka pipka

Wersja Rafalali - krewkiego transseksualisty, który wczoraj skarżył się na swoim blogu, że ktoś wrzucił mu do mieszkania kostkę brukową i zabił jego kota, wygląda na szytą grubymi nićmi prowokację. Przybyła na miejsce policja nie znalazła ani wybitej szyby, ani martwego zwierzęcia.

Gość gość
przecież ten pajac to NIE JEST transseksualista!!!! to zwykły przebieraniec, a do tego idiota i robi środowisku LGBT straszną krzywdę

Gość gość
... A teraz jeszcze okazuje się, że wbrew swoim zapowiedziom transseksualista wcale nie zgłosił tego wydarzenia na policję. Nie otrzymaliśmy zgłoszenia w tej sprawie — taką informację biuro prasowe Komendy Stołecznej Policji przekazało we wtorek przed południem tvn24.pl. Nieoficjalnie wiadomo, że policjanci i tak badali sprawę. W tym celu pojechali do mieszkania Rafalali. Nie zauważyli jednak ani wybitej szyby, ani żadnych śladów po martwym kocie. Rafalala miała opowiedzieć, że szybę już wymieniła, a kota skremowała. Odmówiła też złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa — pisze tvn24.pl. A Rafalala tłumaczy się w następujący sposób : Wyszłam, ale poprosiłam siostrę,żeby zajęła się bałaganem. wezwała szklarza, który wyjął jedną okiennice i zawiózł do warsztatu, po dwóch godzinach był z powrotem. W tym czasie moja siostra posprzątała dom. Pan wstawił mi dwie szyby, grube. Koszt 350zł. Wróciłam do domu o 15.00, ale po 16.00 musiałam wyjść na nagranie do radia, kiedy wychodziłam z domu zjawili się policjanci i pytali co się stało jakby sytuacja miała miejsce kwadrans temu. Pokazałam im tylko kostkę brukową, porozmawiałam chwile i musiałam iść. (pisownia oryginalna) Jaka „kobieta”, taka intryga. Nic dziwnego, że Rafalali znacznie lepiej wychodzi bicie innych mężczyzn.