Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan32latatat

Gdzie 32 letni facet może pozna nastoletnia kolezanke

Polecane posty

Gość pan32latatat

Jak w temacie.Mam 32 lata jestem trochę samotny i chciałbym poznać młodą koleżankę do porozmawiania pójścia na piwo itp. Gdzie mogę taka odszukać ?

Gość pikuś lodziarz
Facet dojrzały i nie wie :-O

Gość gość
idź do galerii, tam są galerianki

Gość gość
Jakie miasto?

Gość gość
ja mam bardzo fajny sposób, jak jesteś z większego miasta (Ja z Gdańska) to znajdź sobie jakąś szkołe tańca i zajrzyj na strone tej szkoły, a najlepiej na forum, wiele młodych dziewczyn się tam ogłasza, że szuka partnera do tańca. Dopasuj się do którejś, jeśli nie umiesz tańczyć, nie ważne, po to jest przecież kurs, zresztą te dziewczyny też nie umieją, dlatego chcą sie nauczyć. Z taką dziunią się umówisz, najpierw pogadasz przez neta, wymiana foty, a najlepiej rozmowa z kamerą na skype, jak się jej spodobasz, a ona tobie, to sie gdzieś spotkacie na kawe czy coś, potem lekcje tańca, a wiesz, to jest jednak kontakt fizyczny... Gwarantuje ci że laska prędzej czy póżniej się zabuja po uszy. Niby tylko tańce, a tak naprawde te dziewczyny liczą na coś więcej, na poznanie tego jedynego... I co najważniejsze to wcale nie są żadne pasztety, pewnie jakiś sie trafi, ale ogólnie sam byłem zdziwiony, że takie ładne laski szukają partnera (niby tylko do tańca) przez internet Ja sam jedną w ten sposób wyhaczyłem i dziś jesteśmy parą

Gość gość
jest dużo stron o sponsoringu, powodzenia :)

Gość gość
w gimnazjum

Gość krótkistanisław
Spiesz się puki jeszcze wakacje dwa spotkania z panienką poznaną przez gg z twojego miasta imasz zaliczenie.

Gość pan32latatat
podnosze

Gość gość
hej jestem asia i mam 16 lat