Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziwna przypadlosc

Od 3 dni gula w gardle i ucisk w klatce piersiowej

Polecane posty

Go艣膰 dziwna przypadlosc

Czytalam troche w Internecie, przyczyn moze byc 1001, ale moze ktos mial podobne doswiadczenie. Nie chce leciec z tym do lekarza bo u nas ciezko sie dostac. Zdarzylo mi sie w zeszlym tygodniu, wydawalo mi sie, ze po prostu kawalek jedzenia utknal mi w przelyku, ze moze nie popilam dobrze. Teraz od 3 dni, z niewielkimi przerwami, mam uczucie jakbym miala gule na dole gardla/w przelyku/klatce piersiowej. Czytalam, ze to moze nerwy - ja zawsze sie stresuje, jestem dosc nerwowa osoba, ale tlumiaca w sobie wszystko. Ubieram inny stanik, moze poprzedni mnie uciskal za mocno. Dziwne uczucie, nigdy tak nie mialam. Nie za bardzo wiem jak czuje sie zgage... Nic mi sie nie cofa, ale czuje ze chce mi sie odbic Poniewaz trwa to juz troche zaczynam lekko panikowac i ciezej mi sie oddycha. Czytalam ze to moze byc nawet objaw alergii, jestem alergiczka i ostatnio mam troszke nos zatkany ale to wszystko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to pierwszy zwiastun nerwicy , oj ile ja sie nachodzi艂am po lekarzach zanim trafi艂am do odpowiedniego ,gastroskopie ,kolonoskopie , rezonansy , r贸偶ne leki na zgag臋 ,a偶 kumpel powiedzia艂 mi idz do psychiatry -skontaktowa艂 mnie ze swoj膮 偶on膮 ,psycholo偶k膮 i ona mi da艂a namiar ,dosta艂am leki , odzy艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nerwica. masz jaki艣 kryzys? mo偶e wypr贸buj walerien臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwna przypadlosc
Naprawde myslicie, ze to na tle nerwowym? Ogolnie jestem wesola osoba, ale mam swoje momenty i szybko sie stresuje, ale jak pisalam tlumie to w sobie, od zawsze! Musze poszukac jakis technik relaksacyjnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W pe艂ni popieram zdanie przedm贸wcy - to wygl膮da na nerwic臋 . Do specjalisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szczerze m贸wi膮c t艂umienie nerw贸w jest bardzo niezdrowe. powinno sie to wybiega膰, wykrzycze膰, czy co艣. sport i sprz膮tanie dobrze dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwna przypadlosc
Musze sie przyznac, ze mam fobie zwiazana z pajakami. Urosla ona do takich rozmiarow, ze gdzie sie nie pojawie to szukam czy ich nie ma! Wiem, ze to nie jest normalne. Od ok 3 lat mam problemy ze swedzaca skora nog i zgiec lokci. Moje bole glowy juz sie skonczyly. Jeszcze mysle, ze moze mnie przewialo i taki ucisk mam. Tez moze sie zdarzyc. Nie mam teraz ruchu. Od roku probuje zajsc w ciaze i nic. Nie wiem co jest grane. Poczytam o nerwicy i sprobuje najpierw sama sobie dac rade Z tym uczuciem guli, jak sie budze to jest ok, jem sniadanie, wychodze do pracy i sie zaczyna. Zobacze jak dzis bedzie. Ostatnio w pracy przez 5 tygodni bylam wystawiona na dzialanie glosnego i upierdliwego urzadzenia przez jakies 2-3 godziny (lacznie) i widze, ze gdy tak jest strasznie chodze rozdrazniona i wszystko mnie wkurza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wysypka i sw臋dzenie to te偶 objaw nerwicy..... jak m贸wisz o fobii i tym, 偶e zaczyna si臋 po wyj艣ciu do pracy to zdecydowanie powinna艣 p贸j艣膰 do specjalisty. lepiej co艣 z tym zrobi膰 zanim si臋 pogorszy, a moze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwna przypadlosc
Dziwna sprawa. Wczoraj juz lepiej sie czulam. Dzis do tej pory jest w porzadku. Mysle, ze moglo mnie przewiac i dlatego takie cos dziwnego mialam. Kiedys juz mnie przewialo kilka razy i 1 raz az wyladowalam w szpitalu (musialo to byc przewianie), a czasami zdarzala mi sie taka zadyszka i lekki ucisk. Oby to juz byl koniec i nie powrocilo

Udost臋pnij ten post