Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123malami123

Czy to ciąża???

Polecane posty

Witam serdecznie . @ miałam 30.06,wspólzyłam z narzeczonym bez zabespieczenia ( troche nas posiosło) w dni płodne 13.07 nasz stosunek nie był długi około 30sekund, przerwali nam moi sasiedzi. Okresu dostałam po 17dniach 30.07 ale był skąpy niż zwykle . W obawie ze moge byc w ciąży zrobilam bobo test wyszedł negatywny. Po 2 tyg od pierwszego dnia krwawienia ( 4 tyg od stosunku) z ciekawosci zrobiłam Test pepino i wyszła bardzo blada 2 kreska , aż mi się gorąco zrobiło, wiec poleciałam do ginekologa, zrorbił mi usg dpochwowe, ciąży nie stwierdził, powiedział że nic tu nie ma . Licząc od @ króra była 30.06 byłby to około 6 tydzień. Przez cały wieczór nic nie piłam i z samego rana na drugi dzień powtórzyłam test Pepino i pinkt test . Oba negatywne. Co o tym sadzicie bo ja już sama nie wiem co robić.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, jeżeli test jest czuły to wyłapał wahania hormonalne, jednak mimo wszystko dziwne to.

Sama nie wiem, w piątek zrobie kolejny test . Nie mam już Pepino ( ogólnie mój narzeczony strasznie krzyczał na mnie że kupuje jakiś chiński badziew i się zamartwiam, i że mądrzejsza od gin. jestem)

Gość gość
lekarz twierdzi, że ciąży nie ma, ale ty i tak będziesz się jej doszukiwała

Gość gość
to idź do psychiatry

Gość gość
ale to jest jak najbardziej normalna odpowiedź, skoro masz problem z zaakceptowaniem faktu, że ciąży nie ma, doszukujesz się jej na siłę, to kłania się specjalista

Gość gość
no jasne, ginekolog się pomylił, testy, za to Ty nie