Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat odnosnie studiow

Polecane posty

Gość gość

czy ktos studiuje na politechnice krakowskiej? Jaka tam panuje atmosfera? jak wyglada tam kierunek Zarzadzanie i inzynieria produkcji? Jest to bardzo ciezki kierunek? A moze Biotechnologia na Uniwersytecie? Ktory lepszy, po ktorym lepsze perspektywy? Mam niezly dylemat... Wybralabym to zip ale przeraza mnie wizja technicznych studiow bo jestem kobieta i nie wiem czy to ogarne...Kiepska jestem z fizyki, z chemii mam duze braki i stad moja niepewnosc. No ale dostalam sie i nie wiem co robic... Moze to tylko kwestia przylozenia sie i wyswiczenia, pojscia na korki i uzupelnienia brakow. nie wiem..Biotechnologia wydaje mi sie troche lzejsza, latwiejsza i moze wiecej kobiet ja studiuje . tyle ze wiekszosc odradza ten kierunek ... Hmm. Moze cos ktos doradzi?

Gość gość
pierwszy rok na tych studiach to prawie wyłącznie analiza matematyczna, zaawansowana chemia i fizyka a na następnych pochodne i kombinacje tych przedmiotów. Po cholere chcesz isc na takie studia jesli jestes kiepska z przedmiotów wiodących?