Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdaptl

związek z Anglikiem czy Niemcem?

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Właśnie skończyłam studia i chciałam wyjechać za granicę znaleźć jakiegoś fajnego przystojnego chłopaka... Waham się między Anglią a Niemcami. Dodam że obydwa języki znam dobrze. Jak myślicie, którzy faceci są fajniejsi ? Niemcy czy Angole?:)

Gość gość
jedni i drudzy najlepiej wez obu :)

Gość gość
Ich bin der Meinung, dass die Deutschen sind ein wenig langweilig. Aber dafuer vielleicht mehr stabil in der Beziehung.

Gość gość
zazdroszczę ci!, ja muszę drapać polaka :P chociaż czasami jest spoko jak się umyje! :D

Gość gość
po pryszczatych plecach?

Gość gość
HMMMM........ Odradzam i jednego i drugiego. Powód prosty. Drogie dziewczyny pojecie "zona z Polski" to dla obcokrajowca synonim dla "ulegla naiwna i posluszna krowa, ktora moge traktowac jak wyposazenie domu". Sory ale obcokrajowcy ZERUJA jak pasozyt na modelu wychowywania dziewczyn w Polsce - czyli wychowanie zakompleksionego inkubatora do prania i szorowania garow. A wy myslicie, ze oni sa Polkami zachwyceni ......... BOSHE! Czy facet z Zachodu bierze zone z Azji bo ona ma ciekawy charakter, dobre serce, ciekawe pasje, ktore mozna razem dzielic, jest dobrym towarzyszem i przyjacielem???? Nie. Bierze bo jest ulegla krowa do uslugiwania. I z takiego samego powodu znudzone i zblazowane samce zza Odry siegaja po Polki. Daj se spokoj z samcem z Zachodu.

Gość gość
mnie sie tez wydaje, ze lepsze som polskie chlopaki. Maja fantazje i nigdy z nimi nie jest nudno.

Gość gość
ach tyle moich koleżanek co tam siedzi mowilo ze ich związki z obcokrajowcami sa wspaniale.......

Gość gość
typowa polka - sra z podniecenia, ze moglaby byc z obcokrajowcem:D Tylko ten obcokrajowiec musi cie jeszcze zechciec:D

Gość gość
Ciężki wybór, albo faszysta, albo tchórz i sprzedawczyk :P

Gość gość
Z mojego doswiadczenia, Anglik. Ale nie sadze, zeby to mialo duzo wpsolnego z narodowoscia.

Gość gość
Dorzuć do listy jeszcze ruska, to będziesz mieć wszystkie trzy narodowości, które przyczyniły się w największym stopniu do zniszczenia Polski.

Gość gość
No ale zanim zbudujesz zwiazek musisz troche sprobowac sexu. :)