Gość Housie Napisano Sierpień 13, 2014 Witam. Jestem 18latką,dość niezrozumianą kobietą, jest tak, odkąd pamiętam. Jestem duszą artystki, ale również troskliwą matką. Do czego zmierzam? Mam dość specyficzną osobowość, nie każdy potrafi mnie zrozumieć, temu często trudno mi zawrzeć przyjaźnie i znaleźć znajomych w życiu realnym. Chciałabym znaleźć przyjaciółkę, taką od serca, która potrafiłaby wysłuchać, która by przy mnie była nawet wtedy, gdy byłabym ciężka do zniesienia. Taką, która umiałaby mnie pocieszyć, zrozumieć, nie krytykować i wesprzeć w trudnych momentach. Nigdy nie miałam przyjaciółki, ale sądzę, że byłabym dobrą kandydatką, gdyż bardzo się przywiązuję. Chciałabym, by zaakceptowała fakt, iż mam już dziecko, mieszkam z chłopakiem, ale również miewam przyziemne problemy. Moja przeszłość jest też dość burzliwa, do teraz korzystam z pomocy psychiatry, gdyż jestem chyba nieco wrażliwsza od reszty. Albo i nie. Nie wiem, ten temat jest dość delikatny. Lubię pisać, wydaję swe powieści, mam własny zespół, w którym śpiewam. Maluję, czytam dużo i słucham muzyki, głównie metalu/hardcore. Fajnie byłoby się czasem widywać, więc okolice Poznania mile widziane. Dość nietypowa prośba, ale może ktoś będzie chciał mnie poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach