Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ochota na alkohol w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że nie mogę teraz pić i nie pije żadnych alkoholi. Sęk w tym, że mam ogromną ochotę na jakieś wino albo babskie piwo smakowe. Miała któraś z was w ciąży smaka na alkohol?

Gość gość
to sobie kup piwo bezalkoholowe i się napij

Gość gość
Ja miałam ochotę na babskie piwo i wypilam karmi...

Gość gość
kup karmi albo warke cytr 0%

Gość gość
Przeciez jest bavaria calkowicie bezalkoholowa. Jest wersja pszeniczna, klasyczna i owocowe.

Gość gość
alkoholiczki jestescie uzaleznione od piwska na co dzień wiec nic dziwnego ze nie mozecie sie powstrzymac przez 9 miesiecy!!!

Gość gość
tez nie rozumiem jak mozna pic piwo obojetnie czy z alko czy bez w ciazy:/przed ciaza niezle balowalam,ale od kiedy wiem,ze jestem w ciazy nie pije zadnego alkoholu i tlumaczenia,ze nie zaszkodzi jakos do mnie nie przemawiaja:/

Gość gość
moze i mozna,ale srednio mi to jakos wyglada kobieta z brzuchem pijaca pwisko:/

Gość gość
przez całą ciążę zdarzyło mi się wypić kilka razy po kilka łyków piwa albo wina, wypiłam też raz całą warkę radler i raz reddsa. No i już czekam na lawinę komentarzy jaką to ja jestem straszną alkoholiczką lol :P

Ja jak sobie kupie taka warke to też nie pije jej w miejscu publicznym, bo nie chce by ktoś pomyślał ze "zwykle"piwo pije. Osobiście jednak uważam ,ze z piwem taka Warka ma wspolna tylko nazwę.

Gość gość
Ja bedac w ciazy od czasu do czasu wypilam szklanke piwa normalnego tak mi sie go strasznie chcialo,dziecko zdrowe i ja rowniez :P

Gość gość
Ja piłam piwo w ciązy czasem i wino też. Generalnie nie panikuję, przecież i tak wszyscy kiedyś umrzemy:D

mi lekarz powiedział, że szklaneczkę piwa spokojnie od czasu do czasu można wypić, że wiele produktów po spożyciu też zawiera alkohol...Ja nie odważyłabym się wypić szklanki zwykłego piwa, ale nie panikuje z powodu karmi, czy warki która zupełnie nie zawiera alkoholu.