Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli by doszlo do prawdziwej wojny miedzy Ukraina a Rosja to za kim jestescie?

Polecane posty

Gość nacjonalista1995
Azow ma krew ludności cywilnej na swoich brudnych czerwono-czarnych rękach.

Gość gość
......

Gość nacjonalista1995
Nie wiem jak lewactwo,ale ja będę kroczył drogą Romana Dmowskiego ,który nie nastawiał się negatywnie do Rosji :). ,,Niestety niektórzy bardziej nienawidzą Rosji niż kochają Polskę''-to hasło R.Dmowskiego jest wciąż aktualne.

Gość gość
no i dobrze.

Gość gość
jestem za Dmowskim! popieram go i NIENAWIDZE BANDEROWCOW i ich poplecznikow n naszym kraju (vide: komoruski)

Gość gość
Wspominacie dawne czasy, a mnie chodzi o nienaruszalnośc DZISIEJSZYCH granic innych panstw. Wielu Polaków mieszka w osciennych krajach, Polska nie najezdza czolgami sasiadów, bo tam mieszkają Polacy. W Polsce mieszkają inne mniejszosci narodowe, i nikt nas z tego powodu nie najezdza. Wszystkie kraje szanują traktaty i nienaruszalnosc granic innych krajów, tylko nie zlodziejska, imperialna Rosja! Wiadomo, dlaczego. Po pomaranczowej rewolucji truli Juszczenkę, aż nastał "ziomal" Janukowycz. Pogonili go, wplywy się skonczyły, to i ruscy wściekli, ze Ukraina chce do Unii. A poniewaz Rusek rozumie tylko mowę siły, to wsiedli na czolgi. Znowu Polska będzue bronić siebie i całej Europy przed czerwoną zarazą?