Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli by doszlo do prawdziwej wojny miedzy Ukraina a Rosja to za kim jestescie?

Polecane posty

Gość gość
za ruskami może jak się nauczę ruskiego hymnu i kupę ruską flagę to mnie nie zabiją jak wejdą do Polski :O

Gość gość
Za Ukrainą a kolaborującym z Ruskimi kula w łeb bez sądu!

Gość gość
gość dziś za ruskami może jak się nauczę ruskiego hymnu i kupę ruską flagę to mnie nie zabiją jak wejdą do Polski  Ty zdrajco 😠

Gość gość
za nikim... trzeba żyć swoim życiem, a nie interesować się cudzymi problemami- w Polsce mamy ich mało?

Gość MrRyba xD
myślę żeto sprawa osobista między (ukrainą a rosją) jak władimir putin zmądrzeje i żołnierze !rosyjscy! nie puszczą bomby atomowej to raczej...za nikim ale wolałbym być za ukrainą...czekamy w polityce na zawieszenie broni przez rosyjskich żołnierzy... pozdrawiam":)

Gość gość
za Ukraińcami bo wdzięczna jestem Im za zmniejszenie onegdaj populacji polskiej swołoczy

Gość gość
Za ruskimi, bo napewno nie za banderowcami yepanymi. Ukrainie bombke spuścić i po sprawie.

Gość MrRyba xD
''że to'' sorry bomby atomowej nie puszczą ale jak puszczą '' jak się pomyliłem to sorry xD jak puszczą na ukrainę to ucierpi "POLSKA'' i ''kraje" SĄSIEDNIE jak coś to mam 10 lat i mnie to interesuje :)

Gość nacjonalista1995
za Noworosją.Wołyń 1943!

Gość nacjonalista1995
Posłuchajcie utworu Bastiego : ,,Wroga Krew'' . ,,Ukraińska krew to wroga krew,jestem Polakiem,żaden ukrainiec nie jest moim bratem''!

Gość gość
Za ojczyzna będę a reszta mię nie obchodzi

Gość gość
jestem w państwa polskiego śmieciem bo na umowie śmieciowej pracuje więc nie dostąpię zaszczytu obrony ojczyzny. tego zaszczytu dostąpią politycy artyści celebryci.

Gość gość
Putin za bardzo cacka się z tymi upowcami. Wjechac czołgami i rozpiździć ukraińców. A Kopaczowa im jeszcze miliony "pożycza". Śmiech przez łzy.

Gość gość
Jestem za rosja , choc oni nie jedno maja za skora , /katyn ,syberai /a ukraincy to kojarza mi sie z Wolyniem ta straszna rzezia Polaków w 1943 r ,byli kapo w obozach konc. wslawili sie okrucienstwem na woli :kazali nago maszerowac lek .w koronie cierniowej i piel ,tak ich polakow na rzez prowadzili ,-powst.w warszawie ,wystarczy spytac babcie ,dziadka co przezyli wojne mowili ze :rosjanin okradnie ,niemiec pojdzie sobie, a ukrainiec zabije ,tak mi mowili starsi pamietajcie tamna ukrainie nie lubia lachów czyli polaków nie jestem stronnicza popytajcie znajomych co sadza o ukraincach czesto sa nacjonalistani bandera ,mowil zeby zabijac polaków od 12do 70 lat i za to placili kase, pisac mozna by duzo.

Gość gość
to ukrainy by nie było po 15 minutach;D

Gość gość
16:24 ciarki jak się słucha. Prawda. Musimy pamiętać! Ta swołocz nic się nie zmieniła. Stop poprawności politycznej! Brawa dla kapeli że ma odwage mówić prawde.

Gość nacjonalista1995
Mi też spodobał się utwór. ,,Spodobał'' - w sensie,że mówi prawdę.Nie ma co się łudzić,oni się nie zmienili.

Gość gość
Россия

Gość gość
Jedni i drudzy mi zaleźli za skórę. Jednak jeśli już trzeba by było się opowiedzieć za którąś stroną to Ukraina. Niech żyje kozacka krew!

Gość nacjonalista1995
Na pohybel czarno-czerwonym !Bandera był zbrodniarzem,a tym co go czczą chuj w dupę!

Gość gość
za żadną, choćby skały srały :O

Gość gość
A ta wojna, co teraz jest, to na niby? Ci ludzie zabici, to na niby? Co z gląb zaklada taki temat? Jak russcy śmią panoszyć się na terenach innego panstwa? Macie tak ciasne umysly, ze nie rozumiecie, iz nie chodzi o Ukrainę, tylko o imerializm Rosji od wieków? Komunizmem chcieli zalać calą Europę juz w 1920 roku! Gdyby nie Polska, to cala Europa bylaby czerwona! Zamiast pracować, to okradają inne kraje, nie szanują zadnych traktatów ani postanowień, dzikusy!!! Po prostu dzikusy. Juz ukradli Krym, teraz panoszą się w Doniecku, i dookola, jutro, pojutrze Litwa, Lotwa, Estonia, Finlandia, itp. Zlodziejska szarańcza...

Gość nacjonalista1995
Donieck to ziemie ,gdzie jest większość rosyjska.Zastanawiam się tylko,po co batalion azow się tam pcha? Nikt ich tam nie chce! UKRAINIEC NIE JEST MOIM BRATEM!

Gość gość
hej !! martwie sie bo spoznia mi sie okres o tydzien ... uprawialam seks z prezerwatywa ona nie pekla poniewaz partner sprawdzal... jaka przyczyna moze sprawiac ze okres sie opoznia martwie sie schizuje

Gość gość
ruskie jak by chcieli to przerobili by ukrainców na marmoladę w kilka dni

Gość nacjonalista1995
NovoRussia is indenpendent!

Gość gość
co to za wojna? to jakieś kpiny . mniej elementu wyborczego zdycha w tej wojnie niż ginie na drogach