Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość20

34 dzien cyklu brak okresu

Polecane posty

Gość gość20

od kwietnia cykle całkowicie mi sie rozregulowały co było przyczyną niedokrwistości , miałam duże spustoszenie zelaza , od kiedy zaczełam brać zelazo moje cykle wahały sie ok 33-39 dni , ostatni @ miałam w lipcu 22 dnia cyklu , zelazo jest już w normie wiec myslałam ze mi sie ureguluje tak jak miałam wczesniej 26-28 dni , wiec do rzeczy .. 11 lipca miałam @ , 23 lipca odbył sie stosunek przerywany , z obliczen wychodzi na to ze był to 14 dzien cyklu , niestety nie wiem czy wtedy mogła być owulacja przy takiej rozbieznosci 22-39 dni .. wiem ze stosunek przerywany to zadna metoda antykoncepcji ale czy moge być w ciązy? czy te wahania są spowodowane tym ze zelazo sie unormowało? dziś jest 34 dzien a okresu brak , jak narazie czekam do 39 dnia

Gość gość20
co myslicie???

Gość gość
skoro ci sie juz wahaly cykle to moze znow masz takie rozchwianie. do ginekologa powinnas sie przejsc, mzoe by cos na to poradzil

Gość gość20
rozchwiane były ale zawsze miedzy 33-39 dniu @ sie pojawił a ostatni był po 22 dniach wtedy poziom zelaza był już w normie , wiec liczyłam na to ze i teraz bedzie szybciej a tu 34 dzien i brak.. mam schizy bo w tym cyklu do 'czegoś' doszło wiec nie wiem co mysleć

Gość AltGr
Ja tez miałam problem z strasznie rozregulowaną @ ale gin przepisał mi antykoncepcje

Gość gość20
dziś też nie ma ;/ może to wina zelaza?

Gość gość
a może zrób test i przestań gdybać

Gość gość20
wole poczekać do 39 dnia i sie nie nakrecac