Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno zycie wiec zyj

Wizyta u dziewczyny bez zapowiedzi

Polecane posty

Gość jedno zycie wiec zyj

Witam mam pytanie które trapi mnie od dziś , gdyz to właśnie dziś postanowiłem odwiedzic bez zapowiedzi swoją partnerke ... chciałem zrobic jej miłą niespodzianke ... ale gdy ona otworzyła drzwi to wcale nie była mile zaskoczona ...zamiast przywitac mnie z usniechem to zaczeła miec pretensje oraz pytac co dzis u niej robie skoro nie jestesmy umówieni !! i jej oczy prawie jej wyszły była zmieszana oraz nie wiedziala co powiedziec a dodam ze zazwyczaj koncze prace o 18 wiec sie mnie nie spodziewala na pewno mnie tak wczas ... ja odpowiedziałem czy skoro jesteśmy razem to muszę się zapowiedac ? czy ma coś do ukrycia że tak mnie nie mile potraktowała ? moim zdaniem nie jest to normalne gdyz ja bym się cieszył z takiej wizyty i z tego ze wpadła do mnie , nieby tak bardzo kocha i sie tuli i inne czułości itp itp ... to co za problem zrobic herbate ..

Gość gość
widocznie za wcześnie określasz się "jesteśmy razem", może w jej mniemaniu zaledwie się spotykacie i ma do tego prawo :) ile miesięcy jest twoją dziewczyną? co ile się spotykacie?

Gość gość
albo miała zamiar właśnie golić pachy i piczę, a tu wpada chłopak i trzeba siedzieć do wieczora zarośniętą :D to się wkurzyła ;)

Gość gość
mnie denerwuje niezapowiedziana wizyta kogokolwiek ona tez miala prawo sie wkurzyc

pomijając, że bym Cię nie wpuściła;) pewnie pomyślała: "znowu tego sperma przycisnęła i będę musiała udawać orgazmy":D taki żart:)

Gość gość
Pogoń szmatę, w ogóle wpuściła cię do środka? :P

Gość gość
też bym była wkurwiona gdybym bez zapowiedzi miała udawac orgazmy z nieogoloną cipą

Gość gość
...znajdź sobie normalną laskę co cię będzie lubiła, cieszyła się na twój widok ;-)

Gość gość
taką która goli się w nocy!

Gość gość
oj może była bez makijazu w rozciagnietym dresie a tu niespodziewanie facet w drzwiach.