Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudziara jestem

26 lat niekochana

Polecane posty

Gość nudziara jestem

mialam w zyciu pecha

Gość norbull86
dlaczego tak sadzisz ze pecha, uwierz ze przyjdzie czas i dla ciebie

Gość gość25lat
Hej. Ja też mam prawie 26 lat, nigdy nie byłem przez nikogo kochany (a przynajmniej tak mi się wydaje) i staram się to jakoś teraz zmienić. Nie można liczyć na to, że przyjdzie na każdego czas skoro do tej pory nie przyszedł. Nie chcę nic radzić, bo nie mogę się pochwalić powodzeniem w tej dziedzinie, nie wiem jakie jest źródło Twojego problemu ani jaki dokładnei jest Twój problem (w ogóle nikt nie zwraca na Ciebie uwagi czy nie możesz znaleźć drugiej połówki). Ja jestem ciężkim przypadkiem. Wydaje mi się, że jestem inteligentny, wyglądam jeszcze dobrze pomimo , że sporo wyłysiałem, pieniędzy mam więcej niż przeciętny Polak, potrafię czasem rozbawić ludzi. Największy minus jest taki, że rzadko potrafię ropocząć / podtrzymać rozmowę (taką przyjacielską). Wiem że w dużym stopniu jest to efekt tego jaki tryb życia prowadzę. Nigdy nie miałem przyjaciół, dziewczyny, seksu. Raz się tylko kilka lat temu całowałem z ładną dziewczyną i zrobiłem jej palcówkę (mogłem się z nią kochać, strasznie głupi byłem). Ja mogę zmienić swoje życie. Ty też możesz. Jeśli napiszesz coś więcej to ktoś pomoże. To nie rozwiąże problemu ale dostaniesz cenne inforamcje.