Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam30lat

pytanie do kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość mam30lat

Witam 11 sierpnia powinnam dostać okres, nadal nie mam.Kochałam się z mężem codziennie w dni płodne bez zabezpieczenia. Temperatura w pochwie od kilku dni 37 stopni i wzwyż. Pobolewają mnie jajniki ale nie jakoś mocno raczej delikatnie dają o sobie znać i wczoraj podbrzusze mnie bolało jak na okres. 8 sierpnia robiłam test wynik był negatywny. Kochane ciężarne jak było u was, jakie były pierwsze objawy ciąży??

Gość gość
Temperatura w pochwie mierzona tylko te kilka dni nie jest żadnym wskaźnikiem. Na tym etapie żaden objaw nie jest pewny bo te objawy są identyczne w początkach ciąży jak i przed okresem Powtórz test. Ew zrób badanie krwi. Miesiaczka może się opóźnić z wielu powodów a nawet nie wystąpić wcale

Gość mam30lat
test kolejny już kupiony ale poczekam jeszcze dwa dni. Owulację miałam 2 tygodnie temu.Czy na tym etapie możliwe są już jakieś objawy ciąży, prócz intuicji która może być zawodna.

Gość gość
nie ma zadnych objawow.

Gość gość
u mnie testy pozytywne , @ brak .I objawów też brak ! Czasami sie zastanawiam czy na serio wszystkie kobiety mają wszystkie objawy zaraz jak zajdą w ciąze czy im tu wyobraźnia działa.Z 2 strony wiem że lepiej jakby były objawy. Test powtórz , ja w zeszłym roku tak miałam , powinnam dostać @ 27 pazdziernika a dostałam 6 listopada testy negatywne glowe sobie nabiłam ciązą i nic z tego , za to w grudniu nie zwróciłam uwagi na brak @ bo stwierdziłam ze pewnie przyjdzie i myliłam sie , bo byłam w ciązy krótkiej bo 5 msc ale byłam

Gość gość
Autorko ja też miałam mieć @ 11 sierpnia , a 7 sierpnia już była słaba 2 kreska , teraz są 2 grube.

Gość gość
Mi tez szybko test wykazal slaba 2 kreske jak bylam w 4 tygodnii moj gin oficjalnie stwierdzil ciaze juz po samej sluzowce pochwy