Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imprezowałam z policjantami:( Myslicie, ze oni moga mi coś zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Byłam mega pijana, jarałam przy nich, mieli mj dowód w ręce... Po fakcie zaczynam panikowac. Sami zresztą byli pijani. Myslicie, ze oni to oleją prawda?

Gość gość
mam w rodzinie policjanta wyższej rangi i też jara zioło ,imprezuje ,nigdy nikomu z imprezowiczów nie zaszkodził,nawet się nie przyznaje nowo poznanym osobom bo to odstrasza ludzi Myślę że nie masz co panikować

Gość gość
Wiedzą doskonale jak sięnazywam ale nie wyciągną konsekwencji prawda?

Gość gość
Dzięki, to nie było w polsce tylko w niemczech. Wiem na pewno, że byli policjantami bo widziałam jego legitymację a on widział mój dowód... Nabrała mnie ochota na porównywanie danych. Durna i pijana ja.

Gość gość
tylko czemu oni mieli twój DO w rękach ? Bo wiesz czasem policja robi takie prowokacje ,zeby sobie podnieść statystyki bo jednego palacza zioła złapali

Gość gość
Mieli mój dowód w ręce bo jestem idiotką! Spiłam się i chciałam wyciągnąc kasę z torebki i wypadł mi dowód. Bezmyślnie położyłam go na stole i zaczęłam rozmawiac o moim zdjęciu i kazałam mu pokazac jego legitymację żeby zobaczyc jak on wygląda. Dał mi swój dokument do ręki i wziął mój - pewnie sprawdzał czy jestem pełnoletnia. Generalnie oni tez byli pijani i to był chyba typ facetów, którzy co noc wyrywali różne laski. jak wytrzezwiałam to zaczęłam panikowac:(

Gość gość
No to teraz jak im nie dasz tyłka to uwalą cię aż miło... szkoda, może fajna dziewczyna z ciebie...

Gość gość
Przez jakieś dwie/ trzy godziny byłam z nimi ale potem przestało mi odpowiadać to towarzystwo:( Jeden z tych policjantów próbował najpierw mnie pocałowac a potem wsadzić rękę do majtek więc się szybko ulotniłam. Dobrze, że dowód wzięłam:( Wstyd totalny. Mam nadzieję, że to sie nie wyda!!

Gość gość
strasznie sie denerwuje, ale ze mnie idiotka:(

Gość gość
Nic Ci nie zrobią, melanżowałam z psami, waliliśmy wóde i koke przez cała noc.