Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

Nigdy z mną nie rozmawiał, nigdzie nie jeździł. Wiem ze on mnie wręcz nienawidzi. Nienawidzi także moich braci oraz mamę. Dla Niego najważniejsze sa pieniądze. Kilka dni temu się wyprowadzil. Zdradzil moja matkę kilka lat temu. Mam mlodsza siostrę której w ogóle nie znam. Jest mi tak źle. Nigdy nie mialam ojca. Myślę ze on ma w sobie szatana. Teraz mam problemy z sama sobą. Nie potrafię otworzyć się przed mężczyznami, odtracam ich chociaz bardzo bum chciala mieć chlopaka ale nie potrafię. Mam bardzo niska samoocenę. Na niczym mi nie zależy. Generalnie nwm po co żyje. Chciala bym się zabić ale tego Noe zrobię bo się boje.

Gość gość
dlaczego obwiniasz ojca o złe stosunki z ludźmi męskiej płci? przecież to nie ma związku

Gość gość
ogarnij sie wiele nie zmienisz a dreczysz siebie tym . ciesz sie tym co masz ze masz braci, mame ZDROWIE a co do taty - to facet nie dostel w domu poszzedl kilka lat temu na bok nie twoja wina ze im sie nei ukladało nie uklada

Gość gość
Obwiniam dlatego iż przez niego mam teraz urazę do płci przeciwnej. To jest w mojej podświadomości. Nie potrafię przelamac się przed facetem.

Gość gość
Tak wiem uzalam się nad sobą. Ale nie mam gdzie wiec robię to tutaj. Wierzcie lub nie ale jest naprawdę ciężko jeśli się nie doznaje milosci od rodzica.

Gość gość
współczuję,może idź na terapię? twój ojciec na pewno sam ma problemy ze sobą i dlatego cie nie umiał wychowywać. Ale nie warto żebyś sobie całe to życie przez to zmarnowała. Twoja samoocena już nie powinna zależeć od ojca. I nie ma sensu żebyś odrzucała mezczyzn,jakbys dala im i sobie szanse byloby znacznie lepiej

Gość gość
a jak tam z braćmi gadasz z nimi normalnie czy też masz urazę i uciekasz przed nimi?

Gość gość
Dziękuje za te słowa, dodają mi otuchy :)

Gość gość
Z jednym bratem w ogóle nie rozmawiam. Ma identyczny charakter jak ojciec. Jest dla mnie jak powietrze, ja dla niego też... a z drugim mam dobry kontakt. Jest wrażliwy i zamkniety w sobie.

Gość moj ojciec mnie nie kocha
Mój ojciec ma szatana w sobie. Kiedyś prawie zabil moja matkę. Na serio, on jest jienormalny.