Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracaj do mamusi, już po raz 5 facet wypowiedział to zdanie

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyć, co jakaś sprzeczka co odmówię seksu lub gdy mam zły humor to mój facet z ktorym jestem niecałe 2 lata a od roku mieszkam mówi " jak ma być tak to spakuj się i wracaj do mamusi". A najsmieszneijsze jest to ze mówi że kocha i chce ze mną wziąć ślub i miec dziecko.

Gość gość
mówiłam mu żeby uwazał na słowa bo że kiedys bedzie tak ze tak powiem i się faktycznie wyprowadzę ale jak widać nie robi to na nim wrazenia i niczego się nie boi. Dzis powiedział mi to ponownie a ja mam ochotę nocować u rodziców tym razem.

Gość gość
każdy ma to, na co się godzi. Skoro nadal z nim jesteś, widać lubisz być traktowana jak popychło :(

Gość gość
Gówniarze bawią się w domek. :D :D

Gość gość
nie jestesmy gówniarzami mamy po 30 lat, ja nigdy mu tak nie powiedziałam a od niego słyszałam taki tekst wielokrotnie

Gość gość
A ty myślałaś, że jak zamieszkasz z facetem, to będziesz mogła stroić fochy, leżeć w barłogu, a on ci będzie usługiwał? No patrz... pomyłeczka. :D :D Dziecko, dorośnij.

Gość gość
z tym że mamy po 30 lat to podszyw :o jesteśmy tuż po maturze

Gość gość
Taki tekst za odmowę seksu? To zastanów się kim dla niego jesteś. ;)

Gość gość
" jak widać nie robi to na nim wrazenia i niczego się nie boi" a dlaczego ma to na nim robić, wrazenie, przecież powiedział już tak kilkakrotnie a ty nic nie zrobiłaś, czyli nie ma mobawy,że zrobisz, przecież sama też to wiesz,ż e nie zerwiesz, nie wyprowadzisz się na stałe, ewentualnie kilka nocy i rodziców i się "pogodzicie"przecież facet to widzi na ile sobie moze pozwolić z daną kobieta. Po maturze chce miec z tobą dziecko?buahahahhahaha Fantaze gówiarza o dorosłości, jeszcze bezie miał ie jedną "kobietę zycie" za kilka lat nawet nie będzie pamiętał,że z tobą był.Teraz ma takie popychadło, jak ktoś słusznie napisał i korzysta, potem dorośnie i poszuka kobiety do życia. Takie wyprowadzi do rodziców to zachowanie gówniarzy, ale i nie wymagam od was więcej, w tym wieku to normalne zachowanie, kiedyś sama stwierdzisz jaka głupia byłaś, cóz każdy musi dorosnąć i uczyć się na własnych błędach.

Gość gość
Po jakiej maturze? Jesteśmy po 30-tce Nie jestem żadnym popychadłem, dziś pakuję manatki i wracam poki co do rodziców, mam dosyć. Ludzie się kłocą, maja jakies tam sprzeczki ale żeby odrazu takim tekstem do mnie mówić?

Gość gość
No to pakuj się dziewczyno, na co czekasz. Pieprzyć takich facetów (czyli 99%)

Gość gość
jeśli macie po 30 to... tym gorzej dla was. To że człowiek liczy 30 wiosen nie znaczy, że jego mózg ma tyle samo. Wy ewidentnie się zatrzymaliście na 15

Gość gość
jakie "wy"??? To on mi mówi takimi tekstami, ja to znosiłam do czasu. Na dzien dzsiejszy mam dosyć.

Gość gość
no to najwyższy czas, ze przejrzałaś na oczy, szkoda czasu tracić na takiego dupka

Gość gość
30 lat i pozwalasz sobie na takie teksty jak w gimbazie. ? chyab musisz być zdesperowana.Po pierwszym tekście powinnaś opuścić tego pana, alebo powiedzić mu to samo, że też niech spada do mamusi.

Gość gość
Do mnie facet powiedział po 2 latach znajomości" zamknij się" , były to jego ostatnio słowa pod moim adresem. Konic definitywne, nie ża same słowa, ale za całokształt, gdybym usłyszałą "wracaj do mmusi" to by gnój miał jesień sredniowiecza, tylko, nie wiem na co liczysz, liczyłaś w przypadku tak fatelnego gości. Robisz za popychadło, tylko same tego nie widzisz niestety.

Gość gość
facet wie ze masz 30 lat chcesz dziecko i męża i daltego cię tak traktuje bo wie ze i tak nie odejsciesz

Gość gość
Poprawiłaś mi humor autorko, dziękuje. :D

Gość gość
hahah ten temat jest na fejsie w najsmieszniejszych watkach z kafe :D a teraz autorko wracaj do mamusi 🖐️

Gość gość
a co w tym takiego smiesznego?

Gość gość
to, że są dziewczyny pozwalające się tak traktować i nie posyłają faceta na drzewo. Byleby być z kimkolwiek. Niech pije, niej bije, niech znęca sie psychicznie lub fizycznie, ale żeby był :(

Gość gość
To kobiety same podejmuja decyzje! Ciekawe, ze wielu wolnych mezczyzn to niemajacy nalogow, porzadni, zaradni, fajni faceci.

Gość gość
Malo, ktora koboeta nadaje sie do zwiazku jako partnerka, zona i matka!

Gość gość
to wracaj, po co siedzisz z takim dupkiem?

Gość gość
ty sie nie szanujesz to i on ciebie tez nie :P

Gość Jakie to żenujące
Na co czekasz? Gdyby do mnie facet tak powiedział NATYCHMIAST bym opuściła jego mieszkanie.Szkoda że nie masz w sobie odrobiny godności dlatego facet traktuje Cie olewczo!

Gość gość
Zawsze mnie dziwiło ile razy trzeba kobiecie powiedzieć, żeby zrozumiała. No wypierdalaj z tej chaty kobieto! Czy facet ma ci przylać żebyś zrozumiała?

Gość gość
Taaaaa. Pójdzie do mamusi i kto ją bedzie popychał? Tatuś???

Gość gość
to idź nocować do rodziców choćby tylko dlatego żeby go nastraszyć, bo w tej chwili chyba myśli że może mówić co chce bo ty i tak nic nie zrobisz? a jeszcze pytanie czy mieszkanie jest jego czy wspolne, jak nie jest jego to powiedz mu ze jak chce to niech sie sam wynosi