Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza10

Mój problem

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 2 lata i miesiąc . Mam problem ponieważ on nie wie czego chce ma 20 lat i nie ma pojęcia czy chce być ze mną czy nie . Nie chce mnie znowu skrzywdzić. Po naszych wspólnie spędzonych dwóch latach zerwał ze mną , ponieważ występowały ciągłe kłótnie , płacz i problemy . Nie byliśmy ze sobą 6 miesięcy , ale kontakt cały czas mieliśmy , od czasu do czasu widywaliśmy się ze sobą , nie zachowywaliśmy się jak koleżeństwo . Teraz kiedy wróciliśmy do siebie i jesteśmy miesiąc , znowu jest coś nie tak , on mówi że chce żebym znalazła prawdziwą miłość , bo on mi nie da szalonej miłości , ponieważ chyba nie potrafi kochać , ale martwi się , opiekuje mną , czule się zwraca zachowuje się jakby kochał , ale tego nie mówi. Dzisiaj mam z nim porozmawiać co z nami będzie nie wiem co mam robić . Czy mówić mu że damy radę , czy dać spokój ;/. On ma 20 lat ja 19 .

Gość gość
raczej nieczęsto się zdarza, żeby pierwszy związek przetrwał. Młodzi jesteście i pewnie jeszcze niejedna "miłość" przed wami, zanim stwierdzicie, że to właśnie TEN/TA Chłopak 20 lat to dziecko jeszcze :)

No właśnie wiem , ale on poważnie do tego wszystkiego podchodzi . Nie wiem co mam dzisiaj mu powiedzieć . Dać spokój , powiedzieć żeby poszedł tam gdzie chce czy pozwolić mu zadecydować ...;/ Kocham go , ale zrozumiem i uszanuje każdą jego decyzję , zrozumiałam jak odszedł za pierwszym razem , choć wiem że było mu ciężko . Jestem dość ciężko chora i boje się że nie chce mnie krzywdzić z tego powodu ...

Gość gość
sami nie wiecie czego chcecie

Ja wiem , że chce jego , ale on nie wie czego chce . Bo mężczyzna to takie stworzenie o dwóch znaczeniach "mężczyzna i pizda" . Zamiast grać w otwarte karty to lepiej bawić się w kotka i myszkę , to bezsens , ale będę cierpliwa do czasu .