Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra narzeczonego wciska mi swoje dziecko na slub

Polecane posty

Gość gość

Slub biore pod koniec wrzesnia. Zaczely sie problemy z siostra narzeczonego i przyszla tesciowa. Otoz corka siostry narzeczonego ma 3 latka i jest oczkiem w glowie calej rodziny. tzn tesciowej i siostry, One chca caly slub podporzadkowac malej. Szwagierka juz wczesnije pytala sie jaka bede miala sukienke, z jakiego materialu. Kiedy zapytalam dlaczego sie pyta, powiedziala ze chce uszyc miniaturke dla coreczki, taki niby MALA JA. Teraz wymyslaja ze mala ma mi kwaitki rzucac przed oltarzem, obraczki podawac. A na weselu moze powie wierszyk ! Ale ona ma dopiero trzy latka. Boje sie ze sie wystraszy i bedzie cyrk. Uszlo by podawanie obraczek, ale ten wierszyk?? Wydaje mi sie ze to sie nie uda i bedzie tylko zamieszanie. POza tym jestem troche zazdrosna ze wszystcy beda sie patrzyc na mala a nie na mnie (przyznaje bez bicia :-) Ogolnie szwagierka ma hopla na punkcie coreczki. Kompletnie nie jest zainteresowana slubem i tym jak ja sie czuje. Patrzy na caly slub tylko z perspektywy coreczki. JAk tu sie nia jeszcze bardziej pochwalic? Co mam zrobic?

Gość gość
zachowanie tych durnych matek jest żałosne!

Gość gość
Powiedz że robisz wesele bez dzieci więc szkoda tych przygotowań bo mała i inne dzieci nie są proszone :) Zobaczysz jak jej mina zrzednie i przestanie interesować weselem

Gość gość
Weź się na to nie zgadzaj, jaka wiocha, obce dziecko to jest. To nie jest twoja córka, nie ma prawa podawać obrączek ani gadać jakiś żałosnych wierszyków, o podobnej sukience nie ma mowy. Powiedz że to wesele bez dzieci albo, że ma małą usadzić na d***e i nie pajacować :O

Gość gość
moze niech jeszcze wcisnie mala miedzy Was jak bedziecie przysiege skladac...co za idiotka

Gość gość
to juz kolejny twój post na ten sam temat.... NUDY

Gość gość
I na czym stanęło?

Gość gość
żałosne

Gość gość
Dla mnie to zalosne;/ Rozumiem,zebys ty miala corke. Mam podobny dylemat.Jestem z narzeczony chrzestna 2latki,corka siostry narzeczonego.Oczywiscie to oczko w glowie calej rodziny. tez obawiam sie sytuacji,ze beda probowac ja wywyzszac tego dnia;/ Ja na twoim miejscu zgodzilabym sie np tylko na sypanie kwiatkow,ladnie to wyglada i mala niech bedzie ubrana tu juz ja wolisz albo poprostu w jakas biala sukienke,albo jesli niechcesz to niech ma kolorowa to twoj slub i ty decydujesz.Nie daj sie :))

Gość gość
ja bym się nie zgodziła. To dzień Państwa Młodych. Siostrzenica ma swoje urodziny i dzień dziecka. Poza tym to nie siostra narzeczonego tylko Wy decydujecie.