Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowabezcyckwo

jak być seksowną bez cycków

Polecane posty

Gość gościowabezcyckwo
żadne prowo!!!

Gość prawictwo pospolite 143
duze piersi są fajne , ale tylko u szczupłej dziewczyny .. Gdy masz nadwagę to nie dodają ci atrakcyjnosci, tylko odejmują . Dlaczego ? Bo z takimi wielkimi balonami wyglądasz jak kawał baby , wielki biust dodaje ci to jeszcze większych rozmiarów

Gość gościowabezcyckwo
On się o nią starał przez prawie rok, miała ładną twarz ale byla przy kości i miała duży biust, poza tym była od niego starsza o 6 lat. Nie była brzydka ale była grubsza. Ja jestem wysoką, szczupłą blondynką z małym biustem i cały czas czuję że nie podniecam go tak jak podniecałaby go jego byla.

Gość gościowabezcyckwo
Mindymindy chcesz się bawić w detektywa to się baw, za nikogo się nie podszywam.

Gość gość
wtf, czy wam ciężko zrozumieć że są faceci którzy wolą grubsze i z cycem niż chude bez cyca?

Marta wierzbicka ma spory biust i przyznaje ze jest atrakcyjna , ale ona nie ma nadwagi .. To by było tyle w temacie o piersiach

wtf, czy wam ciężko zrozumieć że są faceci którzy wolą grubsze i to zależy od sylwetki .. Jezeli przez slowo grubsze rozumiesz Marta Wierzbicka to są tacy faceci na pewno .. Mi tez ona sie podoba duzy biust jest jednak tylko balastem gdy wazysz ponad 65 kg .. Odejmuje ci atrakcyjnosc ..

Całe szczescie faceci piszac seksowna nadwaga maja na mysli Wierzbicka:Da baby się ciesza z nadwaga bo mysla ze to nich.

Gość gość
albo lubi takie "pełne". Znam gościa który opowiadał mi jaką ma super dziewczynę, jak wspaniale wygląda, a jak ją poznałam to się zastanawiałam jak on ją ogarnia (dosłownie)

anna mucha mi sie nie podoba ,bo zauwazyłem na zdjęciach , że ma wąskie biodra (ponizej 90 cm ) A ja nie lubie taskich kobiet z duzymi piersiami i bez bioder

Gość gościowabezcyckwo
Ewa Zakrzewska to dziewczyna która występowała w jednym z programów kulinarnych, jego była wyglądała identycznie z twarzy tylko była z 10 razy węższa mimo to była osobą przy kości. Może jej duży biust sprawiał wrażenie że jest jeszcze większa, w każdym razie wiem że mój facet stracił dla niej głowę.

Gość Mindymindy
To z twarzy była tez okropna jego była:DTen twój facet to jakis desperat jak starał tyle o tucznika:D

Mucha ma najgorsza figure ze znanych szczupłych dziewczyn Natomiast dobre ciała mają z moich obserwacji : MArta Wierzbicka , Anna Popek ( widziałem jej zdjecia w kostiumie kapielowym i przyznaje ze daje radę )

Gość gość
prawiczek - po co o tym piszesz?

mogę nawet postawić teze , ze Margaret jest obecnie najzgrabniejszą osobą z telewizji w Polsce

Gość kapitalistka
prawictwo - jakie typy :D :D :D Margaret ma najlepsza figure? przeciez to karakan ;)

Gość gościowabezcyckwo
Mój facet jest przystojnym facet, naprawde widzę że podoba się dziewczynom, tym bardziej dziwiło mnie że szalał za swoją byłą. Po prostu był bardzo zakochany a może po prostu lubi taki typ dziewczyn. Juz sama nie wiem.

Gość kapitalistka
nie to co ladne, ale co sie komu podoba. taka prawda. dla mnie grube kobiety (nawet ze zjawiskowymi twarzami) sa oblesne i odpychajace (tak samo jak faceci - nie wyobrazam sobie sexu z grubasem), ale rozumiem, ze niektorzy moga gustowac w puszystych i trzeba to uszanowac. natomiast wracajac do meritum - nie da sie byc sexowna bez cyckow. po prostu sie nie da. cycki to glowny atrybut kobiety. takze: push-upy, wkladki silikonowe, a dla zdeterminowanych i przy kasie operacja ;)

Gość gość
A od kiedy grubasy maja zjawiskowe twarze?Tylko w fotoszpopach haha

Gość gość
"Nie da się być seksowna bez cycków" Mozna,bo taka kobieta moze mieć seksowny tyłek nie pomyslałas o tym?

Gość kapitalistka
sa grubaski z pieknymi twarzami (jak laleczki wrecz)! niestety cala reszta psuje obraz. wiadomo, ze jednemu facetowi u kobiety podoba sie tylek, innemu nogi, kolejnemu biodra itp., ale pokazcie mi faceta, ktoremu nie przeszkadza, ze jego kobieta ma cycki takiej wielkosci jak jego ;)

Gość gościowabezcyckwo
czyli co, mi ma nie przeszkadzac ze moj facet ma cycki w rozmiarze B a jemu przeszkadzaja moje?